Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Náhla smrť fotografa celebrít: Odišiel v spánku po záhadnom víruse, prípad vyšetruje polícia

Úmrtie slávneho fotografa zasiahla mnohé české osobnosti
Úmrtie slávneho fotografa zasiahla mnohé české osobnosti (Zdroj: Facebook/Dětský filmový a televizní festival Oty Hofmana )

PRAHA - Fotograf českých celebrít Petr Mráček zomrel vo veku 55 rokov v pondelok 11. decembra. Petr Mráček bol dvorným fotografom Lucie Vondráčkovej, či Zdeňka Trošku. Celebrity s ním mali blízky vzťah, fotil nielen speváčky, režisérov, herečky, ale aj muzikálovú speváčku Natáliu Grossovú a ďalších.

Okolnosti jeho smrti pritom zostávajú nejasné, informuje český denník idnes.cz. Objavujú sa informácie, že by jeho smrť mala vyšetrovať aj česká polícia. České médiá citujú zdroje z okolia fotografa, podľa ktorých si mal ísť v nedeľu večer ľahnúť a ráno sa už neprebudil. Nájsť ho mal jeho priateľ. Mráčka mala v ostatných dňoch trápiť viróza. Podľa jeho kamaráta Reného Kekelyho sa mu zle dýchalo. Jeho stav sa údajne zhoršil potom, čo mu zomrela kamarátka Hana Svěráková.

„Bol to výborný kamarát a je ho obrovská škoda, to je všetko, čo teraz môžem povedať,“ povedal pre stránku Super.cz režisér Troška.

Viac o téme: úmrtieFotografČeská republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu