Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Premiéra plná hviezd: Mr. Bean nestarne, sexi promi manželka a mladý herec... Ako cukrík!

Premiéra filmu Wonka Zobraziť galériu (6)
Premiéra filmu Wonka (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa sa v Londýne konala slávnostná premiéra filmu Wonka. Na nej sa objavilo množstvo celebrít a hviezd tohto muzikálu vrátane Timothée Chalameta (27) a Hugha Granta (63), ktorí na seba strhli väčšinu pozornosti.

Detská kniha Roalda Dahla Charlie a továreň na čokoládu sa stala predlohou pre mnoho filmov a seriálov, ktoré milujú hlavne deti. Najnovšie spracovanie malo slávnostnú premiéru počas včerajšieho dňa v Londýne.

V Royal Festival Hall sa preto zišlo veľké množstvo celebrít, medzi ktorými nechýbali ani hlavní predstavitelia detského muzikálu. Willyho Wonku si zahrá populárny herec Timothée Chalamet a po jeho boku sa objaví aj Hugh Grant.

Obaja však na premiére na seba strhli pozornosť iným spôsobom. Chalamet už tradične predviedol outfit, v ktorom rozhodne zaujal. Na sebe mal totiž ružový oblek, pod ktorým nemal košeľu a fotografi tak mali o prácu postarané.

Timothée Chalamet
Zobraziť galériu (6)
Timothée Chalamet  (Zdroj: SITA)

Grant naopak prišiel v tradičnom čiernom obleku, avšak minútku slávy si aj tak ukradol. Postarala sa o to hlavne jeho pôvabná manželka Anna (40), ktorá sa na slávnostnej akcii predviedla v krásnych bielych šatách.

Hugh Grant s manželkou Annou
Zobraziť galériu (6)
Hugh Grant s manželkou Annou  (Zdroj: SITA)

V spoločnosti sa po dlhšom čase objavil aj herec Rowan Atkinson, ktorý sa do sŕdc mnohých vryl ako predstaviteľ legendárneho Mr. Beana. Pozrite, príliš sa nezmenil!

 

Rowan Atkinson
Zobraziť galériu (6)
Rowan Atkinson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: WonkaTimothée Chalamet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu