Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Desiatky rokov po roswellskom prípade: Tajné stretnutie s mimozemšťanmi! Na svetlo sveta vyplávali šokujúce dokumenty

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Dokumenty americkej vlády, ktoré sa objavili na internete, spôsobili značný rozruch. Dokumenty majú nielen potvrdzovať roswellský incident, ale odhaľovať aj tajné stretnutie s mimozemšťanmi.

Roswellský prípad sa dostáva na titulky už viac ako 60 rokov. Teraz vraj unikli dokumenty, ktoré potvrdzujú, že k incidentu skutočne došlo. Ale to nie je všetko: Dokumenty majú tiež dokázať, že americkí predstavitelia sa údajne aktívne stretli s mimozemšťanmi na inom mieste o niekoľko rokov neskôr.

archívne video

Muž z lietadla nakrútil podivný letiaci objekt

Tieto dokumenty majú potvrdzovať incident v Roswelli

Desivé dokumenty zverejnila FBI aj Reaganova knižnica a na platforme Reddit vyvolávajú veľa diskusií. V dokumentoch sa spomínajú Projekty Aquarius a Sigma. Na jednej z mála nezačiernených stránok sa uvádza, že 7. júla 1947 - v deň Roswellu - sa "začala tajná operácia na získanie trosiek tohto objektu na vedecké účely".

Neuveriteľné stretnutie odhalené! Stretli sa americkí predstavitelia s mimozemšťanmi?

Ale skutočne zaujímavá pasáž je o pár strán ďalej. Tvrdí, že 25. apríla 1964 mali spravodajskí dôstojníci amerického letectva zaujímavé stretnutie v púšti v Novom Mexiku. Toto sa stalo známym ako incident s Lonniem Zamorom, v ktorom policajt tvrdil, že videl dvoch ľudí vedľa lesklého predmetu, ktorý sa neskôr vzniesol do vzduchu. Rovnako ako väčšina stretnutí s neidentifikovanými lietajúcimi predmetmi, aj tento incident bol predstaviteľmi USA popieraný. Dokument však ide do veľkých podrobností o skutočných udalostiach. „Dňa 25. apríla 1964 sa spravodajský dôstojník USAF stretol s dvoma mimozemšťanmi na vopred dohodnutom mieste v púšti v Novom Mexiku,“ uvádza Project Sigma. "Kontakt trval približne tri hodiny. Dôstojníkovi vzdušných síl sa podarilo vymeniť si základné informácie s týmito dvoma mimozemšťanmi. Tento projekt pokračuje na leteckej základni v Novom Mexiku."

Dokumenty tiež zdôrazňujú ďalšie projekty, ako napríklad B. Snowbird, ktorý potvrdzuje misiu „skúšobného letu s obnoveným mimozemským lietadlom“. Poznámka v spodnej časti stránky hovorí, že odtajnená verzia predtým „prísne tajného“ dokumentu má „90-percentnú“ pravdepodobnosť pravosti. Podobné dokumenty už FBI klasifikovala ako čiastočne „sfalšované“, no najnovšie odhalenia zatiaľ nekomentovala.

Viac o téme: DokumentyMimozemšťaniaUSARoswell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu