Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Perverzný pedofilný gang skončil pred súdom: Deťom zo základnej školy robili nepredstaviteľné veci

Paul Brannan (vľavo) a Iain Owens Zobraziť galériu (2)
Paul Brannan (vľavo) a Iain Owens (Zdroj: Polícia Škótsko)

GLASGOW - Príšerne kruté činy týrania, ktoré museli znášať deti základnej školy v ošarpanom Dome beštií, sa stali prípadom pre justičné orgány. Z nepochopiteľných zločinov sa pred súdom musel zodpovedať gang trýzniteľov detí.

V nenápadnej obytnej budove v škótskej metropole Glasgow sa v priebehu rokov odohrali neopísateľne kruté činy. V dome, ktorý britská tlač nazvala Dom beštií, mala skupina trýzniteľov detí vykonávať príšerné zverstvá. Sexuálne zneužili niekoľko detí neskutočne krutým spôsobom. Pedofilná skupina pozostávajúca zo siedmich mužov a štyroch žien sa teraz musela zodpovedať pred súdom po tom, čo sa poškodené deti odvážili zdôveriť úradom.

archívne video

Vyjadrenie prokurátora k prípadu zdravotníka obvineného zo znásilnenia študentky Sone (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Počas súdneho pojednávania, o ktorom podrobne informoval britský Daily Mail, ukázali aj fotografie z miesta činu, kde maloletým obetiam robili nevýslovne kruté veci. Zvonku vyzerá Dom beštií nenápadne, trochu zastaralo a celkom nevýrazne – ale za jednými dverami bytu si zvrátení násilníci vytvorili vlastné mučiarenske peklo. Susedia, ktorí bývali v obytnom dome, asi desať minút od centra Glasgowa, netušili, čo sa v hororovom byte deje.

John Clarke bol tiež odsúdený.
Zobraziť galériu (2)
John Clarke bol tiež odsúdený.  (Zdroj: Polícia Škótsko)

Ako vyplynulo na súde, deti, ktoré sa dostali do rúk pedofilov, boli nadopované drogami a alkoholom, zavreté v špinavých rúrach a starých chladničkách alebo nútené vydržať v skrini plnej pavúkov a hmyzu. Pri svojich bizarných činoch zneužívania sa pedofili prezliekali za čarodejnice a čarodejníkov, aby svoje choré fantázie pretavili do praxe a doživotne traumatizovali svoje neplnoleté obete, o ktorých sa hovorilo, že sú vo veku základnej školy.

Verdikt nad pedofilným gangom je už vynesený. Po deväťtýždňovom procese, v ktorom bolo jedenásť obžalovaných obvinených z viacnásobného znásilnenia a pokusu o vraždu počas siedmich rokov, bolo sedem obžalovaných uznaných vinnými zo sexuálneho zneužívania detí a štyria z pokusu o vraždu. Trest má byť vyhlásený samostatne 4. januára 2024.

Viac o téme: DetiMučenieZnásilneniePedofiliGlasgow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu