Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúci prípad z Bratislavy! Zdenko z Levíc onanoval pri detskom ihrisku, policajti ho chytili pri čine

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Hliadka bratislavských policajtov bola v nedeľu popoludní vyslaná na Sabinovskú ulicu, kde sa neprístojne správal neznámy muž. Ten si mal neďaleko detského ihriska vyzliecť oblečenie a onanovať. Všimla si ho jedna z okoloidúcich, ktorá okamžite zalarmovala políciu.

Po príchode hliadky začal muž pred policajtami utekať, zakrátko ho ale chytili a teraz čelí obvineniu. "Poverený policajt Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva 40-ročnému Zdenkovi K z okresu Levice. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní,“ uviedol hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

V súvislosti s týmto prípadom polícia pripomína, že včasným oznámením na bezplatnom čísle polície 158 sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa protiprávneho konania a samotného objasnenia takéhoto skutku, ako v prípadoch, keď takúto informáciu obdržia s časovým odstupom napríklad prostredníctvom statusov na sociálnych sieťach.

Viac o téme: Detské ihriskoPedofilBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu