Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Život na vysokej nohe! TOTO je nová vila Ivanky Trumpovej: Šesť spální, veľký bazén a...TOMU NEUVERÍTE!

Nová Vila Ivanky Trumpová v Miami na ostrove Indian Creek pri Mami. Na snímke Ivanka Trumpová (42), jej manžel Jared Kushner (42) a deti Arabella (12), Joseph (10) a Theodore (7)
Nová Vila Ivanky Trumpová v Miami na ostrove Indian Creek pri Mami. Na snímke Ivanka Trumpová (42), jej manžel Jared Kushner (42) a deti Arabella (12), Joseph (10) a Theodore (7) (Zdroj: Twitter/ivankatrump, Profimedia)

INDIAN CREEK – Rodina bývalého prezidenta Donalda Trumpa sa rozhodne nemá zle. I keď je bývalá hlava USA obžalovaná z daňových podvodov, jeho jediná dcéra si žije ako v rozprávke. S manželom si už pred tromi rokmi kúpili pozemok na ostrove pri Miami. Začali stavať dom a do nového sídla sa presťahovali z Washingtonu D.C. len nedávno.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Nová vila Ivanky Trumpovej a jej manžela Jareda Kushnera stojí na umelo vybudovanom ostrove Indian Creek v Miami-Dade County na juhu Spojených štátov. Ako píše The Mirror US, pozemok bol bez akejkoľvek výstavby. Kúpili ho už v roku 2021, niekoľko mesiacov po nepokojoch v Kapitole zo 6. januára. Obaja pracovali ako poradcovia vtedajšieho prezidenta a Ivankinho otca Donalda Trumpa

Vila bola dokončená len nedávno a manželia sa mohli konečne presťahovať do nového sídla aj so svojimi tromi deťmi Arabellou (12), Josephom (10) a Theodorom (7). Celý pozemok má rozlohu 1,3 hektára a je jedným z 34 domov v exkluzívnej lokalite známej ako "Billionaire Bunker", kde býva bohatá americká smotánka. Ich susedmi sú napríklad zakladateľ Amazonu a komerčný astronaut Jeff Bazos, hotelový gigant Jeffrey Soffer či ďalší miliardár, investor Carl Icahn (Icahn Enterprises).

Luxus na úrovni

Ivanka oslávila v novom príbytku svoje 42. narodeniny. Jej kaštieľ má šesť spální, obrovskú terasu a veľký bazén. Z obrovského pozemku je výhľad na lagúnu Biscayne Bay. Deti sa tu venujú prevažne vodným športom. Využívajú pri tom súkromné mólo. Celý objekt je pred zrakmi médii obklopený vysokými stromami. Na ostrove chráni 42 obyvateľov súkromná polícia a námorná hliadka je v prevádzke 24 hodín denne. 

Rozpačitá Ivanka

Ivanka sa na svojom Instagrame podelila o fotky z narodeninovej oslavy. Bývalá poradkyňa Bieleho domu pózovala v novej vile s manželom Jaredom a ich tromi deťmi. Expertka na reč tela Judi Jamesová mala podľa svojich slov odhaliť, že Ivanku niečo trápi. 

"Zvyčajne pózuje pred kamerami pokojne a elegantne. Tu mi však niečo nesedí. Zdá sa, že ju ťaží súdny proces jej otca. Vyžaruje z nej úzkosť a pocit tlaku. Všetci vieme, že v tomto prípade je čaká ôsmeho novembra výpoveď pred súdom," dodala psychologička.   

Viac o téme: VilaUSAMiamiJared KushnerIvanka TrumpováIndian Creek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu