Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia rana Trumpovi! Médiá už špekulujú, že sa mu zrútil celý svet: Kopačky od Melanie po kauze s pornoherečkou?

Po manželke Donalda Trumpa nie je ani stopy. Zobraziť galériu (2)
Po manželke Donalda Trumpa nie je ani stopy. (Zdroj: SITA/AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

NEW YORK - Pre Donalda Trumpa sú to turbulentné dni. Je prvým americkým prezidentom, ktorý stojí pred súdom. V utorok k tomu zaujal stanovisko, po jeho manželke Melanii však niet ani stopy.

„Mám skvelú rodinu a odviedli fantastickú prácu, ktorú si veľmi vážime. Prežili si toho veľa,“ cituje New York Post bývalého prezidenta Spojených štátov, ktorý sa po prvom dni súdnych pojednávaní prihovoril približne 400 podporovateľom.

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Trump využil príležitosť poriadne zaútočiť na svojom sídle Mar-a-Lago na Floride proti Alvinovi Braggovi, prokurátorovi, ktorý Trumpa postavil pred súd okrem iného aj kvôli prípadu Stormy Danielsovej. Zároveň držal veľké chválospevy na svoju rodinu. Len svoju manželku znova nepochválil osobitne, ale tá tam aj tak nebola.

Bola tam takmer celá jeho rodina, len Melania chýbala

Takmer všetky jeho deti, vrátane Dona Jr., Erica a Tiffany Trumpových, tiež počúvali jeho prejav, uvádza New York Post. Dcéra Ivanka a jej manžel Jared Kushner sa ospravedlnili, pri príležitosti židovského sviatku Pesach boli obaja v americkom štáte Wyoming.

Americký exprezident Donald Trump vystupuje pred stovkami priaznivcov a politických spojencov vo svojom floridskom sídle Mar-a-Lago v Palm Beach v utorok 4. apríla 2023.
Zobraziť galériu (2)
Americký exprezident Donald Trump vystupuje pred stovkami priaznivcov a politických spojencov vo svojom floridskom sídle Mar-a-Lago v Palm Beach v utorok 4. apríla 2023.  (Zdroj: TASR/AP Photo/Evan Vucci)

Čo bolo oveľa zarážajúcejšie: Trumpovu manželku a bývalú prvú dámu Melaniu nebolo vidieť široko-ďaleko. Nesprevádzala ho ani na súdne pojednávanie. Na otázku, kde sa Melania nachádza, Trumpov blízky človek Mike Lindell povedal: "Neviem, zistím to."

Skutočnosť, že Melaniu nebolo možné nájsť, keď hovoril jej manžel, je pre niektorých dôkazom viac ako 1000 slov. Michael LaRosa, bývalý hovorca súčasnej prvej dámy Jill Bidenovej, napísal na Twitteri: „Neprítomnosť Melanie Trumpovej hovorí za všetko. Predtým, ako sa Trump objavil vo dverách, zatajil som dych a čakal, či bude bývalá prvá dáma po jeho boku (...). Ten obraz by bol taký silný."

O tom, že sa bývalá prvá dáma chce s Trumpom rozviesť, sa šuškalo už dlhšie. Naposledy ju videli s manželom pred týždňom.

 

Viac o téme: KrízaRozvod Súd Donald TrumpMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu