Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Češka si vyzdvihla auto zo servisu, o pár hodín takmer zhorela! Obrovským plameňom unikla len o vlások

Pri českých kúpeľoch Bohdaneč sa náhle vznietilo auto. Vo vozidle boli dve osoby, z toho jedna maloletá
Pri českých kúpeľoch Bohdaneč sa náhle vznietilo auto. Vo vozidle boli dve osoby, z toho jedna maloletá (Zdroj: Facebook/Městská policie Lázně Bohdaneč/Hasiči Lázně Bohdaneč)

BOHDANEČ – Keď necháte svoje auto v servise, očakávate, že pri následnom preberaní bude všetko v poriadku. V mnohých prípadoch to tak bohužiaľ nie je. Navyše stav vozidla tejto vodičky bol zrejme ešte horší, ako keď ho dala do servisu. V deň, keď ho preberala, takmer prišla o život.

archívne video

Hromadná autonehoda v Číne (Zdroj: Profimedia.sk)

Pri liečebných kúpeľoch Bohdaneč v Pardubickom kraji sa odohrala dráma ako z akčného filmu. Vozidlo prišlo na kruhový objazd a namiesto toho, aby pokračovalo v ceste, začal sod kapoty stúpať hustý dym. Informuje o tom Mestská polícia Kúpele Bohdaneč. To však ani zďaleka nebolo všetko. Dym o pár sekúnd vystriedali plamene, ktoré pohltili celý motor a prednú karosériu.

Incident sa odohral v pondelok 16. októbra okolo 13:30 v centre mesta Bohdaneč. Vodička navyše nebola vo vozidle sama. Na zadnom sedadle sedela jej malá dcéra. Podľa informácií sa obom osobám podarilo včas utiecť. Najhoršie na celej situácii bolo, že vodička si len pár hodín predtým vyzdvihla auto zo servisu. 

 

Dne 16.10.2023, 13:20 hod v Lazních Bohdanči, byl hlídce MPLB oznámen požár osobního vozidla v okružní křižovatce na...

Posted by Městská policie Lázně Bohdaneč on Monday, October 16, 2023
 

Dne 16.10.2023 ve 13:13hod.: POZAR. DOPRAVNI PROSTREDKY. Lazne Bohdanec. Masarykovo nam.. Pozar OA, plameny z pod...

Posted by Hasiči Lázně Bohdaneč on Monday, October 16, 2023

"Na miesto sa dostavil vyšetrovateľ, ktorý zistil, že požiar s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobila technická závada na palivovej sústave. V čase incidentu sa vo vozidle nachádzali dve osoby. Podarilo sa im utiecť včas, ale utrpeli šok," povedala hovorkyňa hasičov Vendula Horáková. Škoda bola predbežne vyčíslená na 410 eur. Počas zásahu bol prejazd dočasne uzavretý. 


 

Viac o téme: KúpeleOheňNešťastieČeská republikaPardubiceAutoKrimiPolicie ČRBohdaneč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu