Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna bývalá mníška sa stala expertkou: Radí ženám, ako dosiahnuť intenzívne orgazmy!

Katie Enright pomáha ženám s intimitou.
Katie Enright pomáha ženám s intimitou. (Zdroj: Instagram/Katie Enright)

CHICAGO - Počas modlitby v Sixtínskej kaplnke jej vraj Boh zjavil, že bola predurčená na veľké veci. Z mníšky stala expertkou na orgazmus a dnes rozdáva rady v oblasti intimity.

Katie Enright, pôvodom z Chicaga, sa kedysi vydala na dráhu mníšky, no po hlbokom duchovnom zážitku zmenila svoju životnú cestu. Podľa Daily Star, keď sa Katie modlila v Sixtínskej kaplnke, cítila sa povolaná Bohom, aby sa vydala na novú cestu.

archívne video

Jozef Vajda prehovoril o SEXE! (Zdroj: RTVS)

Hoci sa teraz sústreďuje hlavne na tému súvisiacu s intimitou, pre Daily Star povedala, že sa cíti bližšie k Bohu ako predtým a stále si myslí, že robí Jeho prácu, aj keď iným spôsobom.

Konope na zvýšenie krvného obehu a potešenie

Katie založila spoločnosť Lavinia, ktorá sa špecializuje na lubrikáciu s konope. Po objavení výhod kanabisu pri fyzickej bolesti zistila, že THC, hlavná psychoaktívna zložka konope, môže zvýšiť potešenie a zvýšiť pravdepodobnosť orgazmu.

Ako ďalej uvádza Daily Star, webová stránka Lavinie uvádza, že THC, keď sa aplikuje priamo na určité časti tela, môže rozšíriť cievy a zlepšiť prietok krvi. Môže tiež viesť k zvýšenému vzrušeniu a lepšiemu vnímaniu dotyku.

Katie urobila svoj prvý lubrikant vo svojej kuchyni

Katie vo svojom výskume narazila na problém, že mnohé z existujúcich produktov obsahujú kokosový olej, ktorý môže rozkladať latexové kondómy a viesť k infekciám. To ju priviedlo k experimentovaniu s vlastnými receptami.

Ako povedala Katie pre Daily Star, lubrikáciu začala vyrábať vo vlastnej kuchyni. Čoskoro nato sa jej odbornosť stala známou v jej miestnej komunite a videla potenciál, ako z nej môže vyrásť podnikanie. Katie spolupracovala s chemikom na vývoji ideálneho vzorca obsahujúceho dokonalý pomer THC a CBD.

V pláne sú ďalšie pomôcky na orgazmus a internetová platforma

So spustením podnikania si Katie uvedomila, koľko žien bojuje s problémami s orgazmom. Podľa Daily Star plánuje Lavinia v budúcnosti uviesť na trh ďalšie produkty na zvýšenie potešenia.

Okrem toho chce Katie vytvoriť platformu pre sexuálnu výchovu s cieľom bojovať proti posolstvu o sexuálnej abstinencii, ktoré často sprevádza náboženskú výchovu. Vyzdvihla, aké ťažké je pre mnohých ľudí rozprávať o intimite a spomenula stretnutie s 55-ročnou ženou, ktorá vďaka nej prvýkrát zažila orgazmus.

Viac o téme: KonopeMníškaOrgazmusLubrikantKatie Enright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu