Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska (37) odhalila, že už dva roky nemala sex: Nedobrovoľný CELIBÁT! Toto mužov od nej odradzuje

(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Švédska modelka prehovorila o tom, ako si už niekoľko rokov nevie nájsť partnera a žije preto v nedobrovoľnom celibáte. Je to podľa nej kvôli tomu, že mužov odrádza jej krása a pracovné úspechy.

Švédka Amber Johanssenová (37) sa posťažovala na to, ako si nevie nájsť chlapa. Tvrdí, že sa jej kvôli atraktívnemu vzhľadu všetci boja, čo má negatívny vplyv na jej súkromný život. Nebola preto už dva roky na žiadnom rande. 

Na sociálnych sieťach vraj nemá o pozornosť opačného pohlavia núdzu, no v reálnom živote je už niečo úplne iné. Je však odhodlaná stretnúť toho pravého a ukončiť niekoľkoročné suchoty. "Nemala som rande ani sex už dva roky. V celibáte ale nie som dobrovoľne, jednoducho sa mi nedarí natrafiť na toho správneho muža. Veľa chlapov sa ma bojí kvôli môjmu vzhľadu a úspechom osloviť," prezradila modelka, ktorá si podľa vlastných slov mesačne zarobí 55 000 až 70 000 eur. 

Skúšala aj zoznamovacie aplikácie, no muži si vraj mysleli, že je podvodníčka, ktorá vo svojom profile používala fotky inej ženy. "Väčšina z nich by ma chcela len pretiahnuť a nie spoznať ma, aká naozaj som," povedala kráska pre Mirror. Momentálne si hľadá partnera z Veľkej Británie, pretože švédski muži sú podľa nej lakomíe a nie sú gavalieri. "Hľadám niekoho inteligentného, milého, kto sa vie slušne správať a nevyzerá lacno." 

Zúfalá zo svojej neutešivej situácie sa Amber na sociálnej sieti spýtala svojich viac ako 500 000 sledovateľov, či by s ňou chceli randiť. Ich odozva bola údajne neuveriteľne pozitívna. Všetky ponuky však odmietla, pretože si chce nájsť partnera v skutočnom živote, nie v online svete. 

Viac o téme: SexRandeCelibátAmber Johanssen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu