Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brutálna zrážka! Len osemročné dievčatko prechádzalo cez priechod pre chodcov: Vodič mu nedal prednosť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Dash Cam Owners Australia)

BOHUSLAVICE PRI ZLÍNE - Polícia hľadá vodiča auta, ktoré v piatok popoludní zrazilo v Bohuslaviciach pri Zlíne na Zlínsku osemročnú dievčinu prechádzajúcu cestu. Pátra tiež po svedkoch nehody. Dievča pri havárii utrpelo zranenia, ktorého závažnosť bude jasná až v nasledujúcich dňoch, uviedla policajná hovorkyňa Monika Kozumplíková.

Nehoda sa stala medzi 14:30 a 15:00. "Dievča sa pred vstupom na cestu zastavilo a rozhliadlo. Malo v úmysle prejsť vozovku v mieste vyznačenom pre prechádzanie chodcov pod kostolom v Bohuslaviciach pri Zlíne. Vozidlo prichádzajúce zľava od obce Salaš zastavilo a jeho vodič umožnil dievčine prejsť. Keď bola v polovici vozovky, uvidela sprava prichádzať malé vozidlo pravdepodobne čiernej farby, ktorého vodič nezastavil a do dievčaťa narazil," uviedla hovorkyňa.

Vodič podľa polície po náraze z miesta nehody odišiel. Zranené dievča dokončilo prechádzku vozovky. Policajti teraz hľadajú vodiča vozidla, ktorý dievčine umožnil vozovku prejsť tým, že zastavil pri mieste na prechádzku. Pátrajú tiež po vodičovi, ktorý naopak nezastavil a do dievčaťa narazil. Hľadajú aj ďalších prípadných svedkov nehody. Informáciu prijme polícia na tiesňovej linke 158.

Viac o téme: NehodaHaváriaPolícia Dievča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu