Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Na zjazde z Prístavného mosta v Bratislave sa prevrátil nákladiak: Zdržíte sa v kolónach

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Na zjazde z Prístavného mosta z diaľnice D1 v smere do Petržalky sa prevrátilo nákladné vozidlo. Policajti žiadajú vodičov, aby sa tomuto úseku vyhli. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

aktualizované 11:18 Zjazd z Prístavného mosta z diaľnice D1 v Bratislave je opäť plne prejazdný. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

 

PREVRÁTENÉ NÁKLADNÉ VOZIDLO NA ZJAZDE Z PRÍSTAVNÉHO MOSTA NA DOLNOZEMSKÚ CESTU ➡️Bratislavskí dopravní policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, November 7, 2023

"Podľa doposiaľ nezistených príčin došlo k prevráteniu nákladného vozidla. Z tohto dôvodu je uzatvorený zjazd na Dolnozemskú cestu (smer Petržalka), premávka je dopravnými policajtmi odkláňaná na Einsteinovu ulicu," uviedli policajti.

Havária autobusu na prístavnom moste
Zobraziť galériu (3)
Havária autobusu na prístavnom moste  (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

V Bratislave a okolí sa v stredu tvoria kolóny

Doprava v Bratislave sa v stredu ráno komplikuje pre kolóny, hlásená je aj nehoda na zjazde z Prístavného mosta na Dolnozemskú. Informovala o tom Zelená vlna RTVS. Na vjazde do Bratislavy zo Stupavy po diaľnici D2 aj po starej ceste sa vodiči zdržia 35 minút.

Na Račianskej ulici smerom do centra a na vjazde do Bratislavy po Seneckej ceste je 15-minútové zdržanie. Polícia predtým informovala, že na zjazde z Prístavného mosta na Dolnozemskú havarovalo nákladné auto. Úsek je preto neprejazdný a policajti odkláňajú dopravu na Einsteinovu. 

Viac o téme: HaváriaPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu