Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pilot strávil sexuálnu párty s kokaínom a alkoholom: Hororovému letu po drogových orgiách zabránili na poslednú chvíľu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP Photo/Tim Ockenden/PA)

LONDÝN - Ak chce niekto pilotovať lietadlo, musí byť triezvy a bdelý. Pilot British Airways nebol ani jedno, ani druhé po divokých sexuálnych orgiách, ktoré zahŕňali konzumáciu kokaínu. V poslednej chvíli bol vyvedený z kokpitu.

Každý, kto nastúpi do lietadla na dovolenku alebo služobnú cestu, v ideálnom prípade dôveruje schopnostiam posádky lietadla na palube a v kokpite a tomu, že posádka je dobre oddýchnutá a triezva. Ako sa zdá, nie každý pilot však dokáže brať svoje profesionálne povinnosti príliš vážne, o čom svedčí aj článok v britskom The Sun, ktorý priniesol na svetlo znepokojujúce detaily.

archívne video

Z Bratislavy bude lietať najmodernejší Airbus A350-900 (Zdroj: Airbus)

Pilota British Airways obvinili z pokusu riadiť plne obsadené lietadlo z Južnej Afriky do Veľkej Británie po sexuálnych drogových orgiách. Mike Beaton, ako sa volá škandalózny pilot, sa vraj predtým kamarátke letuške pochválil divokou prežúrovanou nocou s drogami a alkoholom. V textových správach pilot priznal, že bol „zlý chlapec“. Letuška to okamžite nahlásila leteckej spoločnosti a tá zasiahla a zabránila pilotovi absolvovať 12-hodinový let z Johannesburgu do Londýna. Po teste na drogy, ktorý bol podľa očakávania pozitívny, pilota vyhodili.

Mike Beaton bez hanby prezradil podrobnosti svojej kolegyni v četových správach. V Juhoafrickej republike sa stretol s dvoma mladými mužmi a chcel si dať s nimi pohárik v hotelovom bare. Boli s nimi aj dve dovolenkárky. Jedna z Walesu a druhá zo Španielska.

Plány sa však neskôr evidentne zmenili a všetci skončili v byte jedného z mladíkov, kde sa o chvíľu neskôr oslavovali divoké nahé orgie. Ženatý otec Beaton sa pochválil, že kokaín šnupal z holých pŕs svojej náhodnej známej. Spánok počas divokej sexpárty neprichádzal do úvahy, no zamestnanec British Airways bol aj tak ochotný vojsť do kokpitu ešte pod vplyvom alkoholu a odletieť lietadlom do Londýna. Mike Beaton sa po škandále s drogami a pitím môže definitívne vzdať ďalšej kariéry pilota.

Viac o téme: PilotAlkoholOrgieBritish AirwaysDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu