Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Panika na letisku na Malorke: Opitý muž úplne stratil nervy, TOTO ho rozčúlilo! VIDEO jeho vyčíňania

Muž bol do pol pása vyzlečený a agresívny.
Muž bol do pol pása vyzlečený a agresívny. (Zdroj: Twitter/screenshot)

PALMA - Cestujúci (26) chcel opitý nastúpiť do lietadla. Keď od neho posádka požadovala aj doplatok za batožinu, rozzúril sa a stal sa nepríčetným. Keď začal vyvádzať, mnohí cestujúci si ho natáčali na mobily a videozáznamy sa šíria po sociálnych sieťach. Muža zadržala polícia.

Chaos pri bráne C-62 na letisku na Malorke! Muž (26) vyzlečený do pol pása rozhadzoval predmety, hodil počítač o tabuľu skla a zničil tlačiareň – bol úplne mimo. Ukazujú to videozáznamy rôznych cestujúcich na Malorke. Na záberoch vidno, že v priam nepríčetnom stave demoluje zariadenie pri bráne, ktoré utrpelo značné škody.

archívne video

Ako sa narába s batožinou na letisku a prečo niekedy čakáte na svoj kufor o pár minút viac? (Zdroj: Facebook Ministerstvo dopravy a výstavby SR )

Mali zaplatiť za príručnú batožinu

Čo muža tak nahnevalo? Podľa denníka Diario de Mallorca chcel vo štvrtok ráno letieť z Malorky do Las Palmas na Kanárskych ostrovoch. Personál lietadla spoločnosti Ryanair ho však pri nastupovaní zastavil a požiadal ho, aby zaplatil za príručnú batožinu. Nie je známe, či bol kufor príliš ťažký alebo príliš veľký – alebo si ho cestujúci jednoducho nerezervoval. Keď sa zamestnanec vyjadril, že muža v opitom stave aj tak nepustia na palubu, rozzúril sa.

Zaútočil aj na cestujúcich

Vyzliekol si tričko a začal vyvádzať. Zaútočil aj na zamestnancov leteckej spoločnosti. Minimálne jedného z nich udrel päsťou a ľahko ho zranil. V bezpečí neboli ani ostatní cestujúci, ktorí sa nahnevaného muža snažili upokojiť. 

Jeho besnenie zastavila až polícia. Guardia Civil dostala pasažiera pod kontrolu a odviezla ho. Teraz sa musí na súde zodpovedať za ľahké ublíženie na zdraví, škodu na majetku a rušenie verejného pokoja. Určite už oľutoval, že sa pred cestou lietadlom posilnil alkoholom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu