Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Naháč z Nitry si nedal povedať: Ďalší problém s políciou! Neuveriteľné, čo všetko mu našli v krvi

(Zdroj: Instagram/whosdisnitra)

NITRA - Začiatkom augusta sociálne siete obletelo video svalnatého naháča, ktorý strelil facku policajtovi. Incident sa stal v Nitre na Mostnej ulici. O niekoľko dní neskôr rovnakého muža zastavili dopravní policajti.

Zmätený nahý chlap začiatkom augusta pobehoval po Mostnej ulici v Nitre. Najskôr bol na ceste, potom sa presunul na chodník, kde ho zastavili policajti. Mladík sa na jedného z nich zahnal a strelil mu facku. "Aha, normálne pleskol fízlovi," ozvalo sa vo videu, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach. Muži zákona exhibicionistu okamžite spacifikovali. Dostal pár úderov a skončil kľačiac na zemi. Muža obvinili z útoku na verejného činiteľa a prečinu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. 

Nebolo to však prvýkrát a rozhodne nie naposledy, kedy mal dočinenia s mužmi zákona. Len nedávno rovnakého mladíka zastavili dopravní policajti. "Vodič sa podobal na osobu v pátraní, tak sa rozhodli ho skontrolovať. Vodiča vozidla Volkswagen Golf zastavili a vyzvali ho, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku vozidla," povedala pre portál pluska nitrianska krajská policajná hovorkyňa Viktória Borloková. 

V centre Nitry pobehoval nahý muž, ktorý následne vylepil policajtovi (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Policajti napokon preverili a zistili, že nejde o hľadaného človeka, no na správaní vodiča sa im niečo nezdalo. Podrobili ho preto dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Muž sa po chvíli priznal, že užil drogy, ale nevedel povedať, že kedy to bolo. Policajti mu preto odobrali biologický materiál a z toho, čo zistilil, ostali v šoku. "Z odberu vyšlo, že je pozitívny na marihuanu, kokaín a benzodiazepíny. Policajti vodičovi ďalšiu jazdu zakázali a bol mu zadržaný vodičský preukaz,“ orejmila Borloková. 

V centre Nitry pobehoval nahý muž, ktorý následne vylepil policajtovi (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Viac o téme: NaháčPolícia NitraDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu