Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Takúto naháňačku ste videli len vo videohrách! Muž sa úplne zbláznil a zrážal všetko a všetkých, čo mu prišli do cesty

Bláznivý vodič skončil v rukách polície.
Bláznivý vodič skončil v rukách polície. (Zdroj: Twitter.com/TopDog Law)

ATLANTA - Toto sa nevidí každý deň. Pred zrakmi všetkých okoloidúcich prebehla brutálna naháňačka, ktorú si mnohí vedia vybaviť len z virtuálnej reality či videohier. Napriek tomu sa táto hrôza odohrávala pred ich očami. Nepríčetný vodič v americkej Atlante viedol objemný pickup skrz dav ľudí a zrážal ich hlava-nehlava. Celý incident bol natočený z viacerých uhlov, pričom vodiča na rovnakých záberoch ešte zatkne polícia. Ľudia, ktorých auto bezprostredne zasiahlo, sa len s ťažkosťami stavali na vlastné.

archívne video

Policajti na Kysuciach naháňali 27-ročnú vodičku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Bláznivého vodiča mal v hľadáčiku portál Newsweek. Celá haotická scéna bola zachytená na videu počas minulej nedele večer v Atlante, pričom tá sa skončila zatknutím páchateľa. Policajt však musel zasiahnuť až so zbraňou v ruke.

Pred týmto všetkým však boli na video zaznamenané mimoriadne smutné zábery, kde bláznivý vodič doslova ako s tankom prechádza a odráža kapotou utekajúcich ľudí. Tí následne len s ťažkými bolesťami vstávajú.

Upozorňujeme, že videá nižšie nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre slabšie povahy a môžu obsahovať vulgarizmy!

Páchateľom je istý Kevin Alves Da Saliva, z meta Marietta v štáte Georgia. Následne bol obvinený z úteku a unikania, bezohľadnej jazdy, zrážok a vážneho zranenia motorovým vozidlom. Celý kolotoč udalostí sa spustil približne o 19:35, čo dosvedčil aj v pondelok ráno hovorca ministerstva verejnej bezpečnosti (DPS).

Dav ľudí sa už len bezmocne prizeral

Na uzavretej križovatke 17th Street a Northside Drive, kde bola zablokovaná premávka, sa zhromaždil veľký dav, pozoroval miesto príslušníka Gruzínskej bezpečnostnej hliadky (GSP) v službe. Následne sa už len bezmocný dav prizerá ako veľký pickup značky Ford model F-150 robí myšičky uprostred križovatky.

Policajt však následne po tomto incidente vodiča rýchlo zastaví tzv. manévrom PIT, pričom vodiča spred volantu dostane len so zbraňou v ruke. 

Viac o téme: NaháňačkaPolícia USAAtlanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu