Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prípad hromadného znásilnenia na Malorke nahlásila ďalšia žena

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PALMA DE MALLORCA - Ďalšia turistka na španielskom ostrove Malorka nahlásila, že sa stala obeťou skupinového znásilnenia. Britka vypovedala, že ju muži nadrogovali a napadli v hoteli, kde aj pred týždňom došlo k údajnému hromadnému znásilneniu.

Trojicu britských dovolenkárov zadržala polícia v piatok na letisku len chvíľu pred odletom do mesta Manchester v Spojenom kráľovstve. K údajnému trestnému činu došlo v hoteli v prímorskom letovisku Magaluf na juhozápade ostrova.Znásilnenie žena nahlásila na polícii v piatok skoro ráno. Policajti ju previezli do nemocnice, kde lekár potvrdil známky sexuálneho násilia. Polícii sa podarilo zistiť mená podozrivých a následne ich zadržala.

Vo vyšetrovacej väzbe je stále päť mužov

V súvislosti s ďalším prípadom údajného skupinového znásilnenia spred týždňa v tom istom hoteli polícia zadržala sedem Francúzov a jedného Švajčiara. Vo vyšetrovacej väzbe je tiež stále päť mužov nemeckej národnosti, ktorých mladá Nemka v júli obvinila zo znásilnenia v letovisku Playa de Palma. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na viac ako desať rokov.

Viac o téme: TuristkaPolícia MalorkaHromadné znásilnenieŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu