Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z párty v Taliansku sa stalo hotové peklo: Mladú ženu znásilnil Egypťan, tvrdil, že jej pomôže!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MILÁNO – Obeťou znásilnenia v talianskom meste Miláno sa stalo iba 18-ročné dievča. Pod zámienkou poskytnutia pomoci ju muž, pôvodom z Egypta, znásilnil.

Záchranná akcia horských a leteckých záchranárov (Zdroj: hzs.sk)

Dievča zostalo uprostred noci a v ťažkostiach na ulici samé. Podľa dostupných informácií sa mala pohádať s bratom, s ktorým sa zúčastnila na párty v centre mesta. Po hádke a nezhodách však brat odišiel. Na mieste sa v tej chvíli objavil cudzinec, pôvodom z Egypta, ktorý jej ponúkol pomocnú ruku. Dievča však namiesto toho odvliekol do neďalekého parku, kde ju znásilnil, o prípade informoval taliansky denník Leggo.it.

Prípad je aktuálne v štádiu vyšetrovania a polícia analyzuje záznamy z kamier v oblasti, kde sa dievča pohybovalo. Incident sa stal o 6:45 ráno. Polícii sa podarilo útočníka chytiť. Teraz čelí cudzinec obvineniu zo sexuálneho napadnutia a znásilnenia. Mladé dievča bolo prevezené do centra proti násiliu v talianskom Mangiagalli, kde vypovedala a bola jej poskytnú pomoc psychológa. Bližšie informácie by malo poskytnúť vyšetrovanie.

Viac o téme: ZnásilnenieTalianskoMilánoKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu