Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pohľad na túto nehodu trhá srdce: VIDEO ako z filmu Rýchlo a zbesilo, z luxusných vozidiel ostal len šrot

Autonehoda pri slávnom okruhu Brands Hatch vo Veľkej Británii. škody sa vyšplhajú na státisíce eur.
Autonehoda pri slávnom okruhu Brands Hatch vo Veľkej Británii. škody sa vyšplhajú na státisíce eur. (Zdroj: Twitter/BBC South East)

KENT – Dopravná nehoda, ktorá sa odohrala na území Veľkej Británie patrí k tým, ktoré sa nestávajú každý deň. Vodič nákladného auta havaroval na diaľnici tak nešťastne, že celý jeho drahý náklad sa rozmetal po ceste. Pohľad zabolí najmä milovníkov rýchlych vozidiel.

archívne video

Motocyklista letel po vozovke viac ako 300 km/h (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

Pri nehode kamiónu vo Veľkej Británii, skončilo na ceste A20 deväť zdemolovaných vozidiel. Išlo o najluxusnejšie modely svojich značiek. Vodič sa mohol len chytať za hlavu, keď videl na ceste prevrátený Aston Martin, Laborghini, Ferrari alebo BMW. Autonehoda sa podľa Daily Mail odohrala v stredu večer 23. augusta neďaleko Farninghamu v štáte Kent. Polícia zamierila an miesto  incidentu po správe, že sa tam prevrátil kamión s novými vozidlami. 

Symbolické miesto nehody

Akoby symbolické bolo aj miesto incidentu. Neďaleko sa totiž nachádza legendárna trať Brands Hatch, kde sa do dnešných dní konajú rôzne preteky. na miesto nehody bola povolaná aj záchranná služba. Vodič kamiónu akoby zázrakom vyviazol len s ľahkými zraneniami. To sa však nedalo povedať o spomínanom náklade. Luxusné automobily boli na tom podstatne horšie. 

 

Just over four weeks to go until the Brands Hatch Grand Prix circuit once again roars with GT3 and GT4 supercars...

Posted by Brands Hatch on Friday, August 11, 2023

Zábery z nehody a predovšetkým zničených luxusných vozidiel, sa objavili aj na sociálnych sieťach. Jedna osoba sa na Twitteri (X) vyjadrila, že tieto vozidlá mali namierené práve na legendárny okruh, kde isa využívajú ako atrakcie na rýchle jazdy. 

Diaľnica A20 musela byť pre trosky uzavretá na najmenej dve hodiny. Do týchto chvíľ sa ešte nevie, akú veľkú škodu majiteľ utrpel. "Polícia v Kente bola privolaná na miesto dopravnej nehody o 19:57 miestneho času. Prišlo nám hlásenie, že na diaľnici A20 neďaleko Farninghamu sa prevrátil kamión naložený novými vozidlami," vyjadril sa hovorca polície.

"Po príchode nám vodič nahlásil len ľahké zranenia. Cesta bola uzavretá do doby, kým sa z nej neodpratali všetky poškodené vozidlá," doplnila polícia v kente na záver.

 

Viac o téme: Dopravná nehodaKentVeľká BritániaKrimiFarninghamLuxusné vozidlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu