Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

MIMORIADNE Policajti pátrajú po 24-ročnom väzňovi na FOTO! Nevideli ste ho?

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

HRADEC KRÁLOVÉ - Polícia od stredy pátra po 24-ročnom väzňovi Pavlovi Červenom, ktorý ušiel z nestráženého pracoviska jednej z firiem na Sliezskom Predmestí v Hradci Králové. Informovala o tom dnes polícia na internetovej stránke. Muž si odpykáva deväťmesačný trest za krádeže v hradeckej väznici v mestskej časti Púchov. Podľa policajtov nie je nebezpečný.

"Muž, ktorý si odpykal z trestu iba dva mesiace, mal v čase úteku na sebe pracovný odev - čierne montérky. Žiadame verejnosť o pomoc s jeho vypátraním," uviedla policajná hovorkyňa Iva Kormošová. Kto si muža všimne, alebo by mohol podať informáciu o jeho pohybe, má zavolať na linku 158.

MIMORIADNE Policajti pátrajú po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polície ČR)

Pavol Červený má trvalé bydlisko v okrese Hradec Králové, je vysoký 181 centimetrov a vyzerá na 23 až 25 rokov. Má tetovanie na krku, oboch rukách a pravej nohe. Oči má zelené, vlasy hnedé krátke a na tvárach strnisko. Väznica na Púchove je súčasťou Väzobnej väznice Hradec Králové a je väznicou s najmiernejším režimom. Sú do nej umiestňovaní odsúdení za menej závažnú trestnú činnosť.

Viac o téme: VäzeňPátraniePolícia Hradec Králové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu