Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ohavné činy Českidova (51): Okrem zneužívania maloletej má na svedomí aj vraždu! Nejde o prvý prípad

Z ľava Vladimir Českidov a Josef Fritzl Zobraziť galériu (2)
Z ľava Vladimir Českidov a Josef Fritzl (Zdroj: Twitter/Paul Kang, profimedia.sk)

MOSKVA/VIEDEŇ – Ruské orgány riešia prípad psychopata a maniaka Vladimira Českidova (51), ktorý mal pôvodne na svedomí „len“ únos a zneužívanie dievčaťa. Napokon mu však bola pripísaná aj vražda. Podobný prípad sa odohral aj v Rakúsku, kde otec väznil vlastnú dcéru a splodil s ňou niekoľko detí.

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Vladimir Českidov (51) je maniak a vrah z ruskej dediny Smolino v Čeľabinsku, ktorý vedome páchal trestnú činnosť neuveriteľných 14 rokov. Jekaterinu B. (30) uniesol ešte v roku 2009. Ako píše portál Ura.ru, verejnosť sa o tomto ohavnom čine dozvedela až vtedy, keď sa obeti podarilo utiecť. Jekaterina bola po celý čas zavretá vnútri, kde ju Českidov bil a znásilňoval. 

To však nebolo všetko. Českidov v roku 2011 spáchal ďalší brutálny trestný čin. Aj Jekaterina bola svedkom toho, ako zabil ženu menom Oksana. Tento čin mu bol pripísaný po tom, ako polícia našla v jeho dome pozostatky tela. Obvinený sa na súde k všetkému priznal. Oksanu po usmrtení rozsekal, uvaril a odložil do pivnice vo veľkom hrnci.

 

S3x Slave Who Was Locked in Dungeon for 14 Years Escapes from Abusive Russian ‘Maniac’ A 51-year-old Russian man,...

Posted by Ginnyent page on Wednesday, August 2, 2023

Českidov je za mrežami a ďalšie pojednávanie sa bude konať dňa 30. septembra. Tam by sa mal dozvedieť výšku svojho trestu. Ruské súdy vyšetrujú aj jeho matku, ktorá mala mať prsty v unesení Jekateriny B. 

S vlastnou dcérou mal deti

Prípad ruského psychopata bohužiaľ nie je prvý svojho druhu. Rakúsky denník Heute informuje o Josefovi Fritzlovi, ktorý mal 24 rokov väzniť v Amstettene (Dolné Rakúsko) vlastnú dcéru Ellisabeth a splodiť s ňou až sedem detí. Kauza sa prevalila v roku 2008, keď svoju dcéru a zároveň vnučku previezol do nemocnice, no personál o nej nemohol nájsť žiadny záznam. 

Josef Fritzl roky väznil v malej pivnici svoju dcéru a splodil s ňou deti.
Zobraziť galériu (2)
Josef Fritzl roky väznil v malej pivnici svoju dcéru a splodil s ňou deti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Fritzl dostal za svoje ohavné činy doživotie. V base napísal knihu, kde vysvetľuje, že toľko detí splodil počas svojich služobných ciest. "Mám deti s niekoľkými indickými ženami. Som hrdý na svojho teraz už dospelého syna, ktorý bol výsledkom aféry s Ghankou. Dnes je uznávaným právnikom," píše vo svojej knihe. So svojimi potomkami sa naďalej pokúša stretnúť. 
 

Viac o téme: DetiúnosZneužívanieVäznenieRuskoRakúskoJosef FritzlVladimir českidov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu