Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stará mama nechala dieťa osem hodín v aute: To v príšerných horúčavách zomrelo

Stará matka nechala malú Chyasiu Evansovú osem hodín zatvorenú v aute. Zobraziť galériu (2)
Stará matka nechala malú Chyasiu Evansovú osem hodín zatvorenú v aute. (Zdroj: nbcnewyork.com/screenshot)

NEW YORK - Na Long Islande (USA) zomrelo 14-mesačné dievčatko. Babička ho zabudla odviezť do škôlky a potom ho nechala osem hodín v aute. Smrť je momentálne predmetom vyšetrovania. Nebolo podané žiadne trestné oznámenie.

Mestská polícia v Suffolku uviedla, že 54-ročná stará mama zabudla v pondelok vyložiť svoju vnučku Chyasiu Evansovú do škôlky. Namiesto toho išla do práce so 14-mesačným dieťaťom na zadnom sedadle a nechala ho v aute. Keď chcela asi po ôsmich hodinách vyzdvihnúť dievčatko zo škôlky, zbadala dieťa v autosedačke.

archívne video

Česká polícia musela riešiť veľmi naliehavý prípad zamknutého dieťaťa v aute (Zdroj: Facebook/Polície České republiky)

Dievčatko previezli do zdravotného strediska Saint Catherine of Siena v Smithtowne, kde ju vyhlásili za mŕtvu. Smrť je momentálne v štádiu vyšetrovania a nebolo vznesené žiadne trestné oznámenie. V čase incidentu bola teplota na mieste okolo 28 stupňov.

Parkovacie miesto v Smithtowne, kde dievča zomrelo, lemovali plyšové hračky a zapálené sviečky. Jej matka, Jessica Watkinsová, zvierala v náručí hračku Elma. „Viem, že budeš mojím anjelom strážnym a milujem ťa, kým sa znova nestretneme,“ povedala Watkinsová. 

V Spojených štátoch každý rok zomrie v autách takmer 40 opustených detí

Podľa ministerstva dopravy USA každý rok zomiera asi 40 detí na úpal v Spojených štátoch po tom, čo boli ponechané alebo zamknuté v autách. Väčšina z týchto prípadov nastáva vtedy, keď zodpovedná osoba zabudne, že vo vozidle má dieťa.

Viac o téme: SmrťHorúčavyUSADieťa v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu