Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Obrovský šok! Žena upratovala dvor, zabili ju červené mravce: DETAILY drámy vyvolávajú hrôzu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Táto tragédia vháňa slzy do očí. Matka 15-ročného chlapca Cathy Weedová z americkej Georgie zomrela po tom, čo stúpila na veľké mravenisko. Podľa rodiny smrť spôsobila silná alergická reakcia na jed červených mravcov. Všetci sú doteraz v šoku.

O prípade informujú americké médiá vrátane stránky New York Post. Príbeh ako z nočnej mory sa odohral pred pár dňami. Cathy Weedová v ten deň upratovala okolo svojho domu v Lawrenceville.

Bratislava pokračuje v boji proti komárom, zasahovala už na viacerých miestach (Zdroj: Facebook/Bratislava - hlavné mesto SR)

Zrazu žena stúpila na obrovské mravenisko s ohnivými mravcami (druh z podčeľade Myrmicinae). Vedela, že ju čakajú veľké problémy. Už dlho bola alergická na jed tohto hmyzu. Raz v dôsledku ich uhryznutia sotva unikla smrti. Napriek rýchlo privolanej lekárskej pomoci sa Cathy tentoraz nepodarilo zachrániť. Protijed, ktorý potrebovala, nedostala včas. V dôsledku toho zomrela. Zanechala po sebe 15-ročného syna, ktorý úspešne hrá bejzbal na Mountain View High School.

"Cathy mala vždy úsmev na tvári. Bola taká šťastná, fandila každému chlapcovi v tíme, nielen svojmu synovi,“ povedala jej kamarátka Zuhera Waiteová.

Podľa New York Post Cathy v príspevku na Facebooku z júna 2018 zdieľala smutnú fotografiu. Ukázala na ňom, že bola v nemocnici po silnej alergickej reakcii (následkom kontaktu s červenými mravcami). "Čo ak ma dostane mravec, keď som mimo mesta?" spomínala si vtedy Cathy. Bohužiaľ, jej obavy boli opodstatnené a o pár rokov neskôr sa jej ččervené mravce stali osudnými.

Viac o téme: SmrťMravceUSACathy Weedová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu