Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oslava krstu pri Rimavskej Sobote sa zmenila na tragédiu: Hromadná bitka! Zomrel 29-ročný muž

Po hromadnej bitke na oslave v Jesenskom zomrel v nemocnici 29-ročný muž
Po hromadnej bitke na oslave v Jesenskom zomrel v nemocnici 29-ročný muž (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj)

JESENSKÉ - Polícia vyšetruje hromadnú bitku na oslave krstu v obci Jesenské v okrese Rimavská Sobota, po ktorej musel byť do nemocnice prevezený ťažko zranený 29-ročný muž. Následkom zranení v nemocnici podľahol, polícia v súvislosti s prípadom obvinila tri osoby. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici.

Ako priblížila polícia, prípad sa stal v sobotu (24. 6.) v jednom z rodinných domov vo večerných hodinách, keď verbálna výmena názorov prerástla do hromadnej bitky. Na mieste zasahovalo hneď niekoľko policajných hliadok, privolaní boli i záchranári. Do nemocnice bol prevezený ťažko zranený 29-ročný muž, na následky zranení v nemocnici zomrel.

 

OSLAVA KRSTU SKONČILA TRAGÉDIOU Prípad sa stal v sobotu (24.6.) vo večerných hodinách v jednom z rodinných domov v...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, June 28, 2023

"Polícia v tejto súvislosti zadržala trojicu mužov vo veku 20, 22 a 26 rokov. Všetkým trom bolo vznesené obvinenie za zločin zabitia v súbehu s prečinom výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva," priblížilo KR PZ v Banskej Bystrici s tým, že ďalšie informácie k prípadu nie je možné nateraz poskytnúť.

Viac o téme: NemocnicaMužúmrtieHromadná bitkaPolícia Jesenské
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu