Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V bulharskom letovisku zomrel 40-ročný Čech: Našli ho v bazéne po rozlúčke so slobodou! Mnohí ho poznajú

Ilustračná foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračná foto (Zdroj: gettyimages.com)

POMORIE - K tragédii, pri ktorej muž z Česka zomrel, prišlo minulý víkend v letovisku Pomorie na juhovýchode Bulharska. Osudnou sa mu pravdepodobne stala zábava na rozlúčke so slobodou, na ktorej sa zúčastnil. Úmrtie potvrdilo aj české ministerstvo zahraničných vecí. 

archívne video

Veľká tragédia na Floride: Ľudia v šoku! Náhle sa zrútila viacpodlažná budova (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa informácií miestnej polície telo muža zbadali v bazéne nadránom okolo štvrtej hodiny jeho dvaja kamaráti. Hneď ho vytiahli z vody a zalarmovali políciu. Záchranári, ktorí dorazili na miesto, už len mohli konštatovať smrť. O tragédii informuje mediapool.bg. Svetlo do situácie by mali vniesť výsledky pitvy. Do krajiny muž pricestoval 5. júna. 

Podľa Blesku ide o bývalého českého profesionálneho počítačového hráča Leoša Hemerku. Uvádza to web PLAYzone na Facebooku. Hráči obľúbenej strieľačky Counter–Strike 1.6 ho poznali pod prezývkou Hawai.

"Slovami sa nedá opísať, ako veľmi nás to všetkých bolí a aký smútok a prázdno to v nás všetkých zanechalo. Leošek bol človek neuveriteľne vrúcny, priateľský a som si istý, že neexistuje nikto, kto by o ňom mohol povedať čokoľvek zlé. Kamarát, ktorý len svojou prítomnosťou dodával pozitívnu náladu a radosť v srdci. Osud to chcel bohužiaľ inak a už tu s nami nemôže byť," venoval mu úprimné slová plné bolesti jeden z kolegov a kamarátov. Zároveň informoval, že zakladajú zbierku, aby pomohli rodine vykryť aspoň časť nákladov spojených s prevozom a pohrebom.

 

Komunita hry Counter-Strike 1.6 mohla Leoše znát pod přezdívkou Hawai. Šlo nejen o bývalého člena české reprezentace,...

Posted by PLAYzone on Friday, June 16, 2023

 

Viac o téme: úmrtieČeský turistaBulharsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu