Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalši streľba na základnej škole: Bývalý študent vypálil na zamestnanca! Bojuje o život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LUKAVAC - Na základnej škole v meste Lukavac v Bosne a Hercegovine sa dnes ráno strieľalo, potvrdil starosta mesta Edin Delić. Vyzýva rodičov, aby nepodliehali panike, situáciu majú pod kontrolou.

Podľa prvotných informácií sú tam zranení, nejde však o žiakov, uviedol starosta Lukavca Edin Delić a potvrdil, že dnes ráno sa na ZŠ Lukavac strieľalo.

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

"Žiadam rodičov, aby nepodliehali panike. Páchateľom je maloleté dieťa a bolo okamžite zatknuté. Ťažký deň," oznámil Delić. Miestne médiá uvádzajú, že bývalý študent postrelil zamestnanca školy, zatiaľ však nie je známe, či išlo o učiteľa alebo pedagóga.

Zranený zamestnanec leží vo vážnom stave v nemocnici a lekári bojujú o jeho život, píše Radiosarajevo.ba. Podľa neoficiálnych informácií utrpel ťažké strelné poranenie krku a musel sa podrobiť urgentnej operácii.

Ozbrojenec má byť bývalý študent, ktorý bol preložený za nevhodné správanie. Dnes ráno prišiel do školy so zbraňou a hľadal zamestnanca školy a vystrelil na neho niekoľko guliek, píše Dnevni avaz.

Viac o téme: StreľbaŠtudentZamestnanecZranenýBosna a HercegovinaŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu