Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž postrelil dve mladé ženy: Jedna z nich omylom otvorila dvere jeho auta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Andrew Nelles/The Tennessean via AP)

AUSTIN - Muž postrelil dve roztlieskavačky na parkovisku v americkom štáte Texas po tom, ako jedna z nich omylom otvorila dvere jeho auta, keďže si pomýlila svoje vozidlo. Informuje na základe štvrtkovej správy agentúra AFP.

Incident sa odohral v utorok ráno miestneho času v meste Elgin, asi 40 kilometrov od Austinu. Muž na mladé ženy niekoľkokrát vystrelil, jedna z nich utrpela vážne zranenia a bola hospitalizovaná, uviedla miestna polícia. Jej stav je stabilizovaný. Štyri roztlieskavačky mali zaparkované autá na parkovisku pred potravinami, keďže neďaleko absolvovali tréning. Na parkovisko sa vrátili k svojim vozidlám po polnoci miestneho času. Jedna z roztlieskavačiek, Heather Rothová, povedala, že išla od kamarátkinho auta k vozidlu, ktoré si pomýlila so svojím, a otvorila dvere.

Pedro Tello Rodriguez Jr.
Zobraziť galériu (2)
Pedro Tello Rodriguez Jr.  (Zdroj: SITA/Elgin Police Department via AP)

Vystrašená sa však vrátila ku kamarátkinmu autu po tom, ako zistila, že vo vozidle sedí muž. Dodala, že následne videla muža vystúpiť z auta, takže otvorila okno a snažila sa mu ospravedlniť. Podľa jej slov však muž vytiahol zbraň a začal na ne strieľať. Podozrivého Pedra Tella Rodrigueza (25) neskôr zatkli policajti. Tento incident sa odohral iba niekoľko dní po tom, ako bol v americkom štáte Missouri postrelený 16-ročný Afroameričan, ktorý zazvonil na zlé dvere, keď prišiel po svojich bratov. V štáte New York zas bola v sobotu zastrelená 20-ročná žena, ktorá spolu s ďalšími tromi osobami prišla autom na zlú adresu, keď hľadala dom svojich kamarátov, približuje AFP.

Viac o téme: MužStreľbaDve mladé ženy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu