Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovská a tragická dráma v susedstve: Žena hľadala kamarátov dom, vošla nesprávnym vjazdom a zastrelili ju!

Kaylin Gillisovú zastrelili. Zobraziť galériu (2)
Kaylin Gillisovú zastrelili. (Zdroj: GoFundMe)

HEBRON - Pri hľadaní domu priateľa v Spojených štátoch postrelil miestny obyvateľ mladú ženu a smrteľne ju zranil. Nepomohli jej ani privolaní záchranári.

Kaylin Gillisová (†20) podľa šerifa cestovala v sobotu večer s tromi priateľmi v malom mestečku Hebron. Vodič zašiel na príjazdovú cestu a zistil, že nie je na správnom mieste. Kým sa chcel otočiť, majiteľ domu Kevin Monahan (65) vyšiel na verandu a vypálil dva výstrely. Jeden z nich zasiahol Gillisovú, píše CNN.

Šokujúce video: Vodič dodávky si počas jazdy čítal faktúry (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pre slabý mobilný signál v oblasti musela ísť skupina zavolať sanitku autom do susedného mesta. Záchranári vykonali kardiopulmonálnu resuscitáciu, no 20-ročnú dievčinu sa už nepodarilo zachrániť.

Keď na miesto dorazila polícia, miestny obyvateľ odmietol vyjsť z domu. Po necelej hodine bol Monahan vzatý do väzby. Obvinili ho z vraždy.

Kevin Monahan
Zobraziť galériu (2)
Kevin Monahan  (Zdroj: Washington County Sheriff's Office)

"Toto je veľmi smutný prípad mladých dospelých, ktorí hľadali dom svojho priateľa a skončili v dome tohto muža, ktorý sa rozhodol vyjsť von so zbraňou a vystreliť z nej," uviedol hovorca úradu šerifa na pondelkovej tlačovej konferencii.

Do domu pred streľbou nikto nevstúpil

Gillisová bola „nevinné mladé dievča“. Nikto zo skupiny nevystúpil z auta ani sa nepokúsil vojsť do domu pána Monahana predtým, než spustil paľbu, uviedol hovorca. "Zjavne nikto v tom vozidle nikoho neohrozoval. Pán Monahan nemal dôvod cítiť sa ohrozený.“

„Moja dcéra tento víkend pred očami stratila svoju najlepšiu priateľku,“ napísal na Facebooku Eric Whitting, otec priateľky, ktorá bola v aute s Gillisovou. "Bolo to krásne dievča s láskavou dušou a chorý muž so zbraňou jej vzal život."

Viac o téme: StreľbaSmrťVjazdUSAKaylin Gillisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu