Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hospitalizovaná žena sa snažila udusiť vankúšom svoju spolubývajúcu: Neuveríte, čo ju tak vytočilo!

(Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ – Plzenskí kriminalisti riešili naozaj kuriózny prípad. Vo Fakultnej nemocnici v Plzni napadla staršia žena (84) svoju spolubývajúcu na izbe a snažila sa ju zadusiť s vankúšom. Prekážalo jej totiž to, že chrápala. O niekoľko dní napadnutá žena zomrela.

Ľubomír Okruhlica, riaditeľ Centra pre liečbu drogových závislostí, hovorí o súvisloti Parkinsonovej choroby a gamblingu

Krajská policajná hovorkyňa Dagmar Brožová pre české novinky.cz uviedla, že sa prípadom zaoberajú a začali s úkonmi trestného konania. Zatiaľ však nie je jasné, či útočníčka z nemocnice bude aj obvinená z trestného činu. Podľa informácií z českého Práva súdny znalec informoval, že žena jednala v nepríčetnosti, pretože je psychicky chorá. Prípad tak bude zrejme odložený a štátny zástupca navrhne súdu, aby žena bola odoslaná na liečenie.

Personál nemocnice uviedol, že v prípade zasiahli včas a zdravotný stav ženy sa napriek útoku nezhoršil. Napadnutá žena však napriek tomu v pondelok 10. apríla zomrela. Motív činu zatiaľ stále nie je známy. Podľa dostupných informácii je však pravdepodobné, že žene vadilo chrápanie svojej spolubývajúcej.  

Viac o téme: NemocnicaPlzeňKrimiPokus o usmrtenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu