Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

HROMADNÁ nehoda na D1: Polícia zverejnila odstrašujúce VIDEO, celé to odštartovala rútiaca sa žena v hmle

Nehoda na českej diaľnici D1
Nehoda na českej diaľnici D1 (Zdroj: Twitter/Policie ČR)

OLOMOUC - Sedem áut skončilo v sebe v utorok ráno na českej diaľnici D1. Hromadná dopravná nehoda sa odohrala pred Klimkovickým tunelom na 342. kilometri v smere od Olomouce na Ostravu. Zranilo sa pri nej sedem ľudí. Polícia ČR zverejnila hrôzostrašné video, ktoré dokumentuje nepozornosť vodičky v rannej hustej hmle.

Na miesto nehody boli vyslané všetky dostupné záchranné zložky. Podľa dostupných informácii a zverejnenej správy tlačového oddelenia českej polície si vodička (ročník 1970) vo vozidle nevšimla spomalenie nákladného vozidla za ktorým išla. Ten pomaly zastavoval, pretože sa pred Klimkovickým tunelom z dôvodu hustej hmly tvorili v oboch jazdných pruhoch kolóny. Vodička najskôr narazila do nákladného auta a následne aj do ďalšíeho vozidla, ktoré prevrátila na strechu.

Nehoda na českej diaľnici D1 (Zdroj: Policie ČR)

Účastníkom nehody bolo aj ďalšie vozidlo, ktoré narazilo do už havarovaných vozidiel. Na mieste nehody bolo 7 zranených osôb, ktoré Polícia ČR odovzdala do rúk zdravotníkov. Výsledok dychovej skúšky bol u všetkých účastníkov nehody s negatívnym výsledkom.

Vzhľadom k rozsiahlej nehode boli policajti prinútení diaľnicu uzavrieť a dopravu odkláňali cez obchádzkové trasy. Kolóny však dosahovali až 9 kilometrov. Podľa tlačového oddelenia Polície ČR išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o nesprávnu jazdu v jazdných pruhoch a neprispôsobenie rýchlosti jazdy situácii na cestách. 

Viac o téme: NehodaHromadná nehodaD1Policie ČRHustá hmla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu