Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odporný prípad z USA: Matka mala 300-krát sex s partnerom svojej dcéry

Jennifer Hawkinsová z Oklahomy priznala, že mala päť rokov sexuálny vzťah s vtedajším priateľom svojej dcéry.
Jennifer Hawkinsová z Oklahomy priznala, že mala päť rokov sexuálny vzťah s vtedajším priateľom svojej dcéry. (Zdroj: Cleveland County Sheriff's Office)

OKLAHOMA CITY - Jennifer Hawkinsová (45) z Oklahomy priznala, že mala päť rokov sexuálny vzťah s vtedajším priateľom svojej dcéry. Američanku preto teraz zatkli za znásilnenie v stredne ťažkom prípade a sexuálne obťažovanie.

21-ročný mladík, ktorý už so svojou priateľkou netvorí pár, trénerku roztlieskavačiek nahlásil. Vo svojom vyhlásení muž tvrdí, že Hawkinsová ho prvýkrát požiadala o sex v roku 2017. Neskôr mal so svojou nádejnou budúcou svokrou sex každý deň.

Manžel ma nahovoril na výmenu partnerov, odvtedy jeho zakopnutia radšej ignorujem (Zdroj: Plní elánu)

Okresná prokurátorka Jennifer Austinová povedala: „Často ho nechala prísť k sebe domov, kým jej dcéra a rodina boli v škole a v práci.“ Celkovo sa údajne v tom čase neplnoletý vyspal s oveľa staršou ženou viac ako 300-krát! Muž predložil úradníkom dôkazy v podobe početných správ. Podľa amerických médií to ukázalo, že Jennifer Hawkins začala mimoriadne žiarliť, keď sa priateľ jej dcéry pozeral na iné ženy. Polícia konfrontovala Hawkinsovú ohľadom obvinení. "Spočiatku popierala, že by mala sexuálny vzťah," uvádza sa v oficiálnej správe, ktorú citovali americké médiá. "Neskôr priznala, že urobila chybu a začala plakať."

Pikantné na prípade je, že 45-ročná Hawkinsová trénovala roztlieskavačky na strednej škole, ktorú navštevoval aj priateľ jej dcéry. Zariadenie okamžite trénerku vyhodilo. Pretože podľa okresného prokurátora štátne právo Oklahoma zakazuje sexuálne vzťahy medzi študentmi a zamestnancami okresu - aj keď študent dosiahol vek, kedy je to už povolené. Jennifer Hawkinsová je momentálne vo väzení Cleveland County.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu