Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex na pláži uprostred dňa! Dvojica si to rozdala pred očami detí aj ich rodičov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Truths Stranger)

HENLEY BEACH - Pikantný pohľad sa naskytol návštevníkom pláže Henley Beach v Južnej Austrálii. Istá dvojica si so tam rozdávala uprostred dňa úplne bez hanby. Paradoxne problémy nehrozia milencom, ale mužovi, ktorý ich pri tom nakrúcal.

Mladík a jeho partnerka sa verejne ospravedlnili po tom, čo v pondelok poobede sexovali na pláži pred očami mnohých rodín a malých detí. Ich intímne hrátky nakrútil jeden očitý svedok na mobil. "Hej, pozri, čo tam robia. On to dáva na anakondu!" vraví kamarátovi, zatiaľ čo sexujúcu dvojicu nahráva na telefón. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Youtube/C FourYou)

Nemravné zábery boli neskôr zverejnené na Facebooku, kde si ich pozreli tisíce užívateľov. Krátko nato ich ale zo sociálnej siete pre ich pikantný obsah stiahli, informoval portál News.com.au. Juhoaustrálska polícia o incidente vie, ale voči dvojici neplánuje vzniesť žiadne obvinenia. To ale neplatí pre autora videa, ktorému hrozí obvinenie z porušenia zákona o ochrane súkromia. V Južnej Austrálii sa považuje za trestný čin, keď sa niekto podieľa na nakrúcaní, resp. zdieľaní obsahu sexuálneho charakteru bez súhlasu dotyčného. 

Viac o téme: PlážSexAustráliaSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu