Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ruský kouč radí ženám ako poslať slabých chlapov na front: Scvrkáva sa im mužské prirodzenie? TOTO vraj pomôže!

Pavel Rakov, ruský kouč radí ženám ako vyhnať mužov z domu na frontu
Pavel Rakov, ruský kouč radí ženám ako vyhnať mužov z domu na frontu (Zdroj: Twitter/Gerashchenko_en, SITA/AP)

MOSKVA - Organizátor terapeutických kempov pre ženy vzal osud ruských mužov do vlastných rúk. Radí dámam ako dostať tých „slabých“ na frontu. Stačí im údajne trochu zdvihnúť testosterón. Za peniaze, ktoré dostanú za ich smrť, im potom môžu na ich počesť postaviť sochu.

Pavel Rakov je ruský vzťahový kouč a na svojich sedeniach odporúča ženám, ako zo slabých chlapov spraviť poriadnych vojakov. Vo videu, ktoré zverejnil poradca ukrajinského ministra vnútra Anton Geraščenko je časť prednášky, v ktorej radí ženám ako sa zachovať. „Čo robiť, keď máte doma dospelého muža a scvrklo sa mu nádobíčko?" Vzápätí spomenie, že má na mysli mužov, ktorí majú strach z toho, že budú povolaní do boja. Aby neupustil od ruskej propagandy, používa termín „špeciálna vojenská operácia“.

Prezidentka zhrnula návštevu holandského kráľovského páru: Stretnutie bolo užitočné pre vzájomnú spoluprácu (Zdroj: TASR/ Barbora Vizváryová)

Aby mužom zdvihli hladinu testosterónu, môžu podľa Rakova napríklad vyskočiť na stoličku a kričať, že je v dome myš. Podľa jeho slov to bude „sexi, pretože vám budú poskakovať prsia“, na čo ženy reagovali hurónskym smiechom. Kouč pokračoval s ďalším krokom. „Tak a teraz má dosť testosterónu a čo ďalej?“ Na otázku si aj sám odpovedal, že je najvyšší čas sa mužov zbaviť. Ženy by mali prísť s návrhom, že spolu pôjdu na vojenskú správu, kde pod návalom testostéronu budú isto súhlasiť s narukovaním.

Rakov im dokonca aj poradil, ako sa zachovať ak sa muž bojí narukovať a skrýva sa. Stačí ho ísť nahlásiť s informáciou, kde býva a kam chodí do práce. A v prípade ak muž v boji padne, nemajú odmeňovať seba ale postaviť mu sochu, „lebo iba s mužmi, ktorí budú slúžiť vlasti, bude ich krajina silná a všetko bude úžasné“, dodal.

Viac o téme: VojnaMobilizáciaFrontRuskoUkrajinaPavel Rakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu