Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželka pátrala po svojom mužovi dlhých 8 mesiacov: Neuveríte, kde ho našla obeseného!

Manžel spáchal samovraždu v rodinnom dome
Manžel spáchal samovraždu v rodinnom dome (Zdroj: Troy Police Department)

ILLINOIS - Richard Maedge z mesta Troy v štáte Illinois bol nezvestný 8 mesiacov. Manželka nahlásila jeho zmiznutie ešte v apríli minulého roka. Po tom, ako polícia ich dom niekoľkokrát prehľadala a hľadala stopy po zmiznutom mužovi, nič nenašli. Manželka objavila jeho telo až keď začala hľadať vianočné ozdoby na stromček!

Polícia, ktorá dom prehľadávala, teraz čelí kritike zo strany rodiny, informoval britský Independent. Zmiznutie svojho manžela ohlásila Jennifer ešte minulý rok 27. apríla. Po tom, čo jej manžel zavolal, že príde domov z práce skôr, našla už len zaparkované auto s jeho peňaženkou a kľúčmi od auta, no po manželovi ani stopy. Privolaná hliadka prehľadala údajne celý dom, no nič podozrivé nenašli.

Polícia obvinila dvojicu, ktorá nebohému vodičovi ukradla mobil: Hrozí im väzenie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Keď už sa domom začal šíriť zápach, na ktorý sa začali sťažovať aj susedia, manželke to nedalo a zavolala políciu znova, no opäť nič nenašli. Až neskôr pri hľadaní vianočných ozdôb našla manžela obeseného za skriňou v priestore pod schodmi. Bol 11. december. Maedge tam visel neuveriteľných 8 mesiacov. „Rozhodla som sa, že už postavím vianočný stromček a hľadala som tašku s vianočnými ozdobami, a tam som ho našla,“ povedala manželka pre St Louis Post-Dispatch v decembri. Dôvodom jeho smrti mali byť údajne spory s jeho sestrou o opatrovníctvo ich ťažko chorého otca.

Informáciu potvrdila miestna illinoiská polícia, pretože v týchto dňoch obdržali výsledky toxikologických testov z už takmer mumifikovaného tela manžela, ktorý spáchal samovraždu. Polícia čelí obrovskej vlne kritiky, že telo muža nenašla ani napriek špecialistom a vycvičeným psom. Zdôvodňuje to tým, že rodina zhromažďovala veľa vecí a zápach na ktorý sa sťažovali susedia, rodina a aj poštár zmizol po zásahu inštalatéra, ktorý uzavrel kanalizáciu v pivnici.

Viac o téme: SamovraždaVyšetrovanieMumifikované teloPolícia Illinois
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu