Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čo sa to deje s čečenským vodcom? Putinov verný nekontrolovateľne priberá, Kadyrov je asi chorý, špekuluje sa

Čečenský vodca Ramzan Kadyrov priberá nekontrolovateľnou rýchlosťou. Čo sa s ním deje? Zobraziť galériu (2)
Čečenský vodca Ramzan Kadyrov priberá nekontrolovateľnou rýchlosťou. Čo sa s ním deje? (Zdroj: SITA/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, Telegram/Kadyrov_95)

MOSKVA - Už je to niekoľko týždňov, čo sa otvorene špekuluje o tom, v akom stave je vlastne čečenský vodca a verný stúpenec Vladimíra Putina Ramzan Kadyrov. Podľa posledných fotografií je evidentné, že s ním niečo je. Výrazne pribral a môže za tým byť vážne ochorenie.

archívne video

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 374 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Zahraničné médiá ako napríklad denník Bild si začínajú všímať čoraz "oblejšieho" čečenského vodcu na posledných fotografiách z terénu. Nie je to však len v tom, problémy má aj pri iných príležitostiach. Rozdiel medzi fotkami nižšie je len 11 mesiacov.

Keď má prejav, nevie poriadne otvoriť oči, choroba obličiek?

Kadyrov máva často aj prejavy či videá na sociálnych sieťach. Na nich už vraj poriadne ani nemôže otvoriť oči a jeho tvár je do značnej miery nafúknutá. Hovorí sa o tom, že Kadyrov je nevyliečiteľne chorý a trpí vážnymi problémami s obličkami.

Ramzan Kadyrov
Zobraziť galériu (2)
Ramzan Kadyrov  (Zdroj: SITA/AP)

Dokonca sa šepká o tom, že zo Spojených arabských emirátov si do Čečenska priviezol svetoznámeho človeka, pretože neverí lekárom v Moskve. Jeho meno je Yassin Ibrahim M. El-Shahat a pochádza z nemocnice Burjeel v Abú Zabí. Údajne za Kadyrovom priletel do Grozného, aby ho liečil. To je zrejme aj dôvod, prečo nemohol byť prítomný na Putinovom prejave 21. februára v Moskve. El-Shahat má viac ako 40 rokov skúseností a teraz je čas dať veci do poriadku.

Viac o téme: ChorobaVojnaPriberanieRuskoUkrajinaČečenskoRamzan Kadyrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu