Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Netradičná silvestrovská nehoda: Policajné auto sa krátko po polnoci zrazilo so pštrosom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages, FB - Policie ČR)

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Policajti z Českobudějovicka majú za sebou naozaj kurióznu nehodu. Služobným autom sa okolo silvestrovskej polnoci zrazili so pštrosom. Vták neprežil, škoda na aute je 170 000 českých korún (v prepočte vyše 7000 eur).

Archívne VIDEO

Vražda u našich susedov: Česká polícia dolapila podozrivého za tri hodiny! (Zdroj: FB/Policie České republiky)

Polícia v susednej Českej republike prijala počas silvestrovskej noci desiatky oznámení. Týkali sa väčšinou zábavnej pyrotechniky a ľudia sa sťažovali na hluk. Relatívne pokojnú noc na Českobudějovicku však okorenila naozaj netradičná nehoda. "To sme riešili nejaké prípady, potom nejaké rodinné nezhody vrátane napádania. Zaujímavá bola nehoda budějovických policajtov so pštrosom. Bolo to pri Trhových Svinách, pštros neprežil, škoda je 170 000 korún. Policajti budú ešte dohľadávať majiteľov, bolo to po polnoci," opísala krajská policajná hovorkyňa Martina Joklová. Majitelia tak budú mať po silvestrovkej noci hlavu v smútku a môžu rozmýšľať, ako a prečo sa pštros priplietol pod policajné auto.

Kým na Slovensku bojovali hasiči počas silvestrovakej noci s obrovským požiarom v Nitre, juhočeskí hasiči hovoria o mimoriadne pokojnej noci. Evidujú iba dve núdzové otvorenia dverí a sedem požiarov odpadu. Nikto sa nezranil. "Bola to extrémne pokojná noc," povedala ČTK hovorkyňa krajských hasičov Vendula Matejov.

Viac o téme: AutoPštrosPolícia Silvester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu