Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarný prípad v Británii! Slovákovi došlo upozornenie z baby monitoru: Počul, ako ho žena podvádza

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CARLISLE - V Anglicku muž prichytil svoju ženu, ako ho podvádza s milencom. Pomohol mu k tomu detský monitor v spálni!

Rodený Slovák Marek Fecko (47) bol v práci, keď mu v októbri zariadenie poslalo alarm na smartfón. V mobile však nepočul kričiace dieťa – ale podvádzanie manželky na manželskej posteli. Fecko to podľa Daily Mail opísal na súde v meste Carlisle, ktoré má 70-tisíc obyvateľov.

V sexe si dovoľme robiť chyby - Simona Mačorová, vzťahová a sex koučka (Zdroj: topky.sk)

Žena si bola dokonca vedomá baby monitora v izbe. Špeciálne ho otočila k stene, aby kamera nesnímala nič z ich šantenia. Zabudla však vypnúť mikrofón zariadenia. Preto si jej manžel musel celé milovanie vypočuť v reálnom čase.

Bizarný prípad v Británii!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zabijem ťa!

Nazúrený Fecko, ktorý pochádza zo Slovenska, utekal domov z práce. Podľa správy doma vraj kričal „Kde je?“.  Milenec sa dokázal zachrániť vo svojom aute – a možno unikol aj ťažkým zraneniam. Keď ho Fecko našiel v aute, vyhrážal sa mu nožom so slovami: "Zabijem ťa!"

Kvôli tejto vyhrážke sa musel zodpovedať na súde. Okrem iného aj preto, že bez vážneho dôvodu nosil na verejnom priestranstve nôž.

Prípad má ešte jeden pikantný detail: Milencom bol bývalý kolega obvineného. Aféra trvala viac ako päť mesiacov. Začalo to, keď Fecko trávil čoraz viac času v práci.

Sudca Nicholas Barker na adresu manžela paroháča povedal: „Samozrejme, boli ste zničený a nahnevaný z tohto činu nevery. Koniec koncov, boli ste manželmi 11 rokov a mali spolu rodinu.“

Všetko však zašlo príliš ďaleko. Fecka súd odsúdil na 120 hodín verejnoprospešných prác. Rok sa navyše nesmie priblížiť k exkolegovi.

Marek Fecko opustil rodné Slovensko pred 12 rokmi po rozpade jeho prvého manželstva. Rozhodol sa hľadať nové príležitosti a dúfal v lepší život.

Viac o téme: Nevera AnglickoSlovákVeľká BritániaBaby monitorDetská pestúnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu