Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maklérka chcela klientom ukázať dom, keď vtom...nečakaný SEX ako z filmu pre dospelých

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DAVENPORT - Niekedy aj tí najostrieľanejší realitní makléri nemusia byť pripravení na každú situáciu, ktorá by ich mohla zaskočiť. Niečo také sa stalo maklérke počas toho, ako chcela záujemcom predstaviť nehnuteľnosť. V bazéne ju totiž prekvapil nahý pár, ktorý rozhodne nečakal návštevu.

Realitná maklérka na Floride zostala šokovaná po tom, čo našla nahý pár v bazéne domu, ktorý chcela ukázať klientovi. Už na príjazdovej ceste zbadala zaparkované tajomné auto, ktoré u nej vyvolalo podozrenie, preto zavolala políciu, uvádza Miami Herald. Tá po príchode našla na mieste 35-ročnú ženu s 39-ročným mužom, ktorý priznal, že išli do domu za účelom sexu s tým, že nerobia nič zlé.

 

Florida Realtor Catches Couple Having Sex in Client’s Pool

Posted by Florida Jolt on Tuesday, December 13, 2022

Muž mal pri sebe priehľadné vrecúško s kryštalickou látkou. Neskôr sa zistil, že išlo o metamfetamín. Dvojicu zatkli a obvinili z prečinu porušovania domovej slobody. Muž bol okrem toho obvinený aj z prechovávania metamfetamínu a držby drogového príslušenstva. Po zaplatení kaucie vo výške1750 dolárov (vyše 1600 eur) bol prepustený na slobodu, žena musela uhradiť 250 dolárov (234 eur).

Viac o téme: BazénSexRealitná maklérka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu