Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Šokujúce správanie! Agresívny muž rozbil okná na odchádzajúcom vlaku: V kočíku mal ročnú dcéru!

(Zdroj: Facebook/Události Ostrava, Policie ČR)

HAVÍŘOV – Mladý muž z českého mesta Havířov nezvládol svoj hnev a porozbíjal niekoľko okien a dvere na odchádzajúcom vlaku. Pri jeho agresívnom čine bola aj jeho malá ročná dcérka v kočíku. Ak by sa kočík pohol, mohlo dôjsť k obrovskej tragédii.

Muž z českého mesta Havířov predviedol svoje agresívne a nepochopiteľné správanie. Potom čo vystúpil z vlaku v ktorom ukradol kladivo, ktoré sa používa v núdzových prípadoch, začal rozbíjať okná a dvere na odchádzajúcom vlaku.

Polícia požiadala verejnosť o pomoc pri pátraní, ale muž ich predbehol a prihlásil sa sám. Zatiaľ však nie je jasné, čo stálo za výbuchom zlosti mladého muža na zastávke Havířov střed, pretože jeho nevhodné správanie je aktuálne predmetom vyšetrovania, informovala televízia Nova.

„Vo vagóne rozbil bezpečnostné sklo, v ktorom bolo umiestnené núdzové kladivo a ukradol ho. Potom poškodil vlakovú súpravu a to tým spôsobom, že opakovane rozbil sklenené výplne na vagónoch. Tie boli z tvrdeného skla a potiahnuté bezpečnostnou fóliou“, opísala mužovo konanie hovorkyňa polície Eva Michalíková. Škoda presiahla 10-tisíc českých korún, čo je asi 411 eur.

Na videu, ktoré zverejnila polícia, je vidieť muža, ktorý stojí na stanici s kočíkom, v ktorom je malé dievčatko. Čaká na vhodnú chvíľu a obzerá sa okolo. Keď sa vlak rozbehne, začne búchať s kladivom do sklenených výplní. Po odchode vlaku vezme kočík akoby sa nič nestalo, pozrie sa do kamery a s kladivom v ruke odchádza. Pár hodín po tom, čo polícia zverejnila video s prosbou o pomoc, sa prihlásil páchateľ sám. „V súčasnej dobe prebiehajú s mužom všetky procesné úkony“, dodala hovorkyňa polície.

Viac o téme: VýtržníctvoKriminalitaPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu