Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Scéna, akú policajti ešte nevideli: Polonahé orgie s plameňmi v meste, divožienka len v gaťkách prekvapila mužov zákona

Polonahú ženu museli policajti odviezť na stanicu. Zobraziť galériu (2)
Polonahú ženu museli policajti odviezť na stanicu. (Zdroj: Facebook/Městská policie hl. m. Prahy)

PRAHA - Toto bol úkaz, ktorý sa skutočne na ulici nevidí každý deň ... a ani každé ráno. Predsa sa to však stalo. Českí mestskí policajti z Prahy majú za sebou pomerne rušný začiatok dňa, keď museli likvidovať požiar ako z videohry, pri ktorom tancovala polonahá tridsiatnička len v spodnej bielizni!

archívne video

Prezident polície ČR Martin Vondrášek: Polícia zaviedla kontroly na štátnych hraniciach so Slovenskom (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

Ako v populárnom seriáli či videohre Zaklínač si pripadali strážnici, ktorí sa v utorňajších ranných hodinách dostavili na detské ihrisko v Šestajovickej ulici. "Okolo horiacej hojdačky tu tancovala polonahá žena. Hliadke sa podarilo dotyčnú presvedčiť, aby sa obliekla, oheň bol však nad ich sily, a tak bolo privolané vozidlo hasičského záchranného zboru," tvrdí polícia.

Scéna, akú policajti ešte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Městská policie hl. m. Prahy)

Magickú ani inú temnú bytosť policajti už nenašli, odkázalo s úsmevom tlačové stredisko

Zdá sa však, že po takto zaujímavom zážitku si svoje na tomto prípade užilo aj tlačové stredisko mestskej polície v Prahe. "Potom, čo bola tridsaťtriročná žena pre podozrenie zo spáchania trestného činu odovzdaná do rúk štátnej polície, strážnici celé miesto prehľadali, ale rituál bol zrejme včas prerušený, pretože nebola nájdená žiadna ďalšia temná alebo magická bytosť. Pre dnešok žiadny groš pre Geralta na Prahe 9," dodala vtipne polícia.

Viac o téme: ŽenaČeskoPolícia PrahaČarodejnický sabat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu