Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragédia na pláži na Kréte: Britský turista zomrel po tom, ako vyšiel z mora

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALIA - Britského turistu našli mŕtveho na ležadle po tom, čo mu náhle došlo zle na dovolenke na gréckom ostrove. Šesťdesiatdvaročný muž si užíval s manželkou slnko na Kréte, keď sa rozhodol ísť si zaplávať na pláž Stalis. Ako sa ukázalo, stalo sa mu to osudným.

V určitom okamihu sa necítil dobre, a tak sa vrátil na svoje ležadlo vedľa svojej manželky. Zomrel však hneď, ako si ľahol, uviedla stránka e-Kriti. Privolaná záchranka na mieste skonštatovaná smrť muža. Príčinu úmrtia má odhaliť pitva. Tragédia sa odohrala na tej istej pláži, kde v júli prišiel o život aj ďalší Brit.

Telo 54-ročného turistu zostalo bez povšimnutia celé hodiny na ležadle. Návštevníci pláže spustili poplach, keď si uvedomili, že muž sa veľmi dlho z ležadla nepohol. Na miesto vyrazili záchranné zložky a pokúsili sa ho resuscitovať. Brit bol urýchlene prevezený do univerzitnej nemocnice v Heraklione, kde bol bohužiaľ vyhlásený za mŕtveho.

Minulý mesiac zas zomrela britská žena po tom, čo sa cítila zle, keď vyšla z mora v Portugalsku. 45-ročná turistka sa sťažovala na to, že sa po vyjdení z vody na pláži O Penedo v Albufeire necíti dobre.

Viac o téme: DovolenkaSmrťTuristaGréckoKréta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu