Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Spoveď zadržaných po brutálnom útoku na dve Slovenky v Riu: TOTO vás šokuje!

Jeden z útočníkov, ktorý napadol dve Slovenky na pláži Copacabana v Riu.
Jeden z útočníkov, ktorý napadol dve Slovenky na pláži Copacabana v Riu. (Zdroj: Youtube/TV Band Rio)

RIO DE JANEIRO – Minulý týždeň sme vás informovali o dvoch Slovenkách, ktoré zažili na najznámejšej pláži sveta úplný horor. Okrem toho, že sa stali obeťami krádeže, násilníci ich aj dobyli päsťami. Polícii našťastie netrvalo dlho, kým páchateľov zadržala. Pri výsluchu však padla sánka nielen vyšetrovateľovi.

Dve ženy slovenskej národnosti Katarína N. (43) a Viktória B. (21) si užíali dovolenku na najväčšej pláži sveta. Skoro ráno sa vybrali na pláž, aby naživo precítili scenériu východu slnka. Na pláži Copacabana ich však napadli dvaja maloletí muži. 


Po tom ako mladíkov zadržala brazílska polícia sa zistilo, že už aj predtým mali problémy so zákonom. Boli zapojení do viacerých krádeží, vydierania či korupcie. Počas výsluchu na policajnej stanici sa pritom tvárili, akoby sa nič nestalo. Ich spoveď doslova vyrážala dych. Najmä po záberoch dobitých Sloveniek a kaluží krvi na mieste incidentu, ktoré už videlo na sociálnych sieťach tisíce ľudí. 

Násilníci teraz pred políciou tvrdia, že k žiadnemu útoku nedošlo a chlapci chceli vraj Slovenkám iba pomôcť. "Spadla na mňa a mobil sme jej iba chceli vrátiť," obhajoval sa jeden z útočníkov. Na základe svojej kriminálnej minulosti, na ktorú budú polícia a súdy nepochybne prihliadať, mu však hrozí trest za ublíženie na zdraví. Obidvaja násilníci tvrdili polícii to isté: "K nijakému útoku nedošlo, chceli sme im len pomôcť." Jeden z nich ešte doplnil: "Spadla na mňa. Vypadol jej mobil a chcel som jej ho len vrátiť."  Reportáž o útoku na dve Slovenky, ktoré vysielala brazílska televízia TV Band Rio. (od 3:58)

 

Viac o téme: SpoveďZadržaníSlovenkyútok BrazíliaRio de Janeiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu