Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

BRUTÁLNY útok na najznámejšej pláži sveta šokoval celý štát! Slovenky Katarínu a Viktóriu dobili do krvi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Globo)

RIO DE JANEIRO - Dve slovenské turistky na pláži v Copacana sa stali obeťami útoku. Pri pokuse o lúpež ich dvaja mladíci mlátili päsťami a ukradli im mobilné telefóny. Išlo o dvoch maloletých občanov, ktorí boli zadržaní pri pokuse o útek hneď po incidente.

V turistickej štvrti v južnej časti Rio de Janeiro na obľúbenej pláži Copacabana sa stali obeťami útoku dve Slovenky Katarína N.(43) a Viktória B. (21) na pláži neďaleko čerpacej stanice pri sledovaní východu slnka. Obrázky a videá ukazujú obete so zakrvavenými a znetvorenými tvárami. Išlo pritom o dvoch maloletých vo veku 17 rokov. Obaja boli zadržaní pri pokuse o útek, informoval Globo.

Ženy boli ťažko zranené, jedna z nich mala dokonca zlomeninu na tvári. Prvú pomoc im poskytli na pohotovosti v Copacabane a neskôr ich odviezli do nemocnice Miguela Couta v Leblone.

BRUTÁLNY útok na najznámejšej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Band Jornalismo)

„Bol to strašný zločin, pokus o lúpež. Dve Slovenky išli na pláž veľmi skoro, aby videli východ slnka. Vtedy ich oslovili dvaja maloletí, a pýtali si od nich peniaze. Keď to odmietli, začali ich mlátiť päsťami“ povedala delegátka Patrícia Alemanyová z Úradu na podporu cestovného ruchu.

Zadržaní neplnoletí majú vraj už dlhý register trestov s viacerými záznamami za lúpeže, krádeže, vyhrážky a korupciu. Vojenskej polícii sa podarilo nájsť aj ukradnuté mobilné telefóny.

Naháňačka ako z filmu! Polícia zverejnila autentické video (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: PlážNapadnutieCopacabanaútok na Slovenky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu