Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia podivná smrť: Ruský top manažér spadol z lode

Ivan Pečorin sa zabil pri páde z lode.
Ivan Pečorin sa zabil pri páde z lode. (Zdroj: profimedia.sk)

VLADIVOSTOK - V sobotu za záhadných okolností zomrel generálny riaditeľ Korporácie pre rozvoj Ďalekého východu a Arktídy pre letecké aktivity (KRDV) Ivan Pečorin. K tragickej udalosti došlo, keď riaditeľ počas rýchlej plavby loďou spadol do mora. Jeho ostatky sa našli.

O udalosti informovala stránka Lenta.ru. Tlačové oddelenie KRDV vydalo prehlásenie, že Pečorin spadol do mora pri Ruskom ostrove neďaleko Vladivostoku v sobotu 10. septembra. V dobe, keď sa po ňom pátralo, jeho totožnosť nebola ešte známa. Telo sa našlo až v pondelok.

Korporácia sa na svojich stránkach tiež vyjadrila k jeho smrti: „Smrť Ivana je nenapraviteľnou stratou pre priateľov a kolegov, veľkou stratou pre korporáciu. Rodine a priateľom vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ píše sa vo vyhlásení. 

Na Bielom mori zomrel už predtým prvý námestník generálneho riaditeľa ruskej sociálnej siete VK Vladimír Gabrieljan. Jemu, jeho manželke a ďalším ľuďom sa stala osudnou snaha o prekonanie rieky v Neneckom autonómnom okruhu na terénnom aute. Do mora ich strhol prúd.

Korporácia pre rozvoj Ďalekého východu a Arktídy pre letecké aktivity na svojich stránkach píše, že sa sa špecializuje v regiónoch Ďalekého východu a Arktídy na asistenciu v podnikaní, ďalej podporuje investorov a tiež sa zameriava sa na budovanie infraštruktúry.

Viac o téme: SmrťArktídaĎaleký východPád z lodeIvan Pečorin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu