Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveriteľné! Žena (19) porodila dvojičky dvom otcom: Priznala sex v ten istý deň

Žena má dvojičky s dvomi mužmi. Zobraziť galériu (4)
Žena má dvojičky s dvomi mužmi. (Zdroj: Facebook)

LISABON - Devätnásťročná žena porodila dvojičky s dvoma rôznymi otcami po tom, čo mala s oboma mužmi sex v ten istý deň. Matka, ktorá uviedla, že by radšej nechcela byť identifikovaná, pochádza z malého portugalského mesta Mineiros v štáte Goias.

Muž, o ktorom sa domnievala, že je biologickým otcom oboch chlapcov, vykonal test DNA, keď mali osem mesiacov. Ale výsledok bol pozitívny len pre jedného z jej synov a žena prezradila: „Spomenula som si, že som mala sex s iným mužom a zavolala som mu, aby si urobil test, ktorý bol pozitívny. Výsledky ma prekvapili. Nevedela som, že sa to môže stať a deti sú si veľmi podobné." V rodnom liste je stále zapísaný len jeden muž ako otec oboch detí.

"Stará sa o oboch, veľmi mi pomáha a poskytuje im všetku potrebnú podporu, ktorú potrebujú," dodala matka. Doktor Tulio Jorge Franco študoval spôsob nezvyčajného tehotenstva, ktoré je brané ako iba 20. známy podobný prípad.

Neuveriteľné! Žena (19) porodila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Doktor vysvetlil portugalskému spravodajstvu G1, že k takémuto tehotenstvu dôjde, keď "dve vajíčka od tej istej matky oplodnia rôzni muži. Deti zdieľajú matkin genetický materiál, ale rástli s rôznymi placentami".

"Tehotenstvo bolo superhladké, bez akýchkoľvek komplikácií. Chlapci sa narodili zdraví a nikdy nemali zdravotné problémy," dodal. "Je to extrémne zriedkavé. Stáva sa to v jednom z milióna prípadov. Nikdy som si nepredstavoval, že v živote uvidím takýto prípad."

Lekár sa tento týždeň rozhodol zverejniť príbeh s dvojčatami, ktoré majú teraz rok a štyri mesiace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu