Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené VIDEO z akvaparku: Muž zoskočil zo strechy toboganu, nič podobné nikdy neskúšajte!

Odvážny skok sa skončil desivými zraneniami
Odvážny skok sa skončil desivými zraneniami (Zdroj: Instagram/La Mascotte)

PARÍŽ - Odvážlivec známy ako La Mascotte sa zúčastnil každoročnej súťaže v akvaparku Frenzy Palace vo francúzskom meste Torreilles. Kamery ho zachytili, ako skočil zo strechy toboganu a zažil bolestivé pristátie do vody.

Fanatik do vodných športov, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje pod menom La Mascotte, asi ešte dlho nezabudne na kúsok, ktorý ukázal počas súťaže vo Frenzy Palace vo Francúzsku. Vidno, ako stojí na okraji strechy z vlnitého plechu niekoľko metrov nad šmykľavkou, keď ho ľudia nabádajú k skoku. Nedá sa dlho prosiť a skočí na šmykľavku. V dôsledku toho ho ale vymrštilo do vzduchu, píše Daily Star.

Zdá sa, že chlapík máva v snahe pristáť do vody čo najmäkšie. To sa mu však nepodarilo a bokom tvrdo dopadol na hladinu. A v novom videu zdieľanom na svojom Instagrame odhalil, čo mu desivý skok spôsobil.

Zachytáva červené podliatiny na stehnách a čierne a fialové modriny na chrbte. Zranenia údajne nie sú vážne, no ľudia i tak vyjadrili svoje obavy. Jeden napísal: "Sakra, naozaj si sa pozbieral, ale potešil si nás svojím veľkým skokom."

Druhý Francúza varoval. "Dúfam, že máte poistenie, nabudúce možno nebudete mať šťastie." Frenzy Palace medzitým vydalo vyhlásenie, v ktorom vysvetľuje, že všetci účastníci súťaže podpísali výnimku, že za prípadné zranenia nie je zodpovedný park.

Viac o téme: AkvaparkToboganLa Mascotte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu