Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženu sekerou takmer ubili na smrť: Po rokoch sa prebudila z kómy a odhalila identitu útočníka, obrovský šok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHARLESTON - V americkom štáte Západná Virgínia sa nedávno prebudila z kómy žena, ktorá bola pred dvoma rokmi brutálne napadnutá a vážne zranená. Polícii hneď nato poskytla meno páchateľa. Wanda Palmerová (51) bola po takmer smrteľnom útoku s poranením mozgu v opatrovateľskom dome.

Palmerovú našli policajti vážne zranenú v jej dome neďaleko Cottageville v Západnej Virgínii v júni 2020. Pôvodne predpokladali, že je mŕtva, ale potom si všimli, že stále plytko dýcha. "Bola zvalená na pohovke s masívnymi poraneniami tváre a hlavy," povedal pre CNN šerif okresu Jackson Ross H. Mellinger. 

Komisia potvrdila, že príčinou smrti Milana Lučanského bola samovražda, jej činnosť sa končí (archívne video)

Komisia potvrdila, že príčinou smrti Milana Lučanského bola samovražda, jej činnosť sa končí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Vážne zranenia Palmerovej boli zrejme spôsobené sekerou, ale polícia zbraň nikdy nenašla. V súvislosti s incidentom neexistovali žiadni očití svedkovia, telefónne záznamy ani záznam z bezpečnostných kamier. Polícia preverovala viacero podozrivých, no nepodarilo sa jej identifikovať žiadneho páchateľa.

Pred niekoľkými týždňami Mellinger a jeho kancelária prijala hovor z Palmerovej opatrovateľského zariadenia. Oznámili im, že pacientka sa prebrala z kómy a môže hovoriť s úradmi. Policajti ju navštívili 12. júla, kedy im povedala meno útočníka. Na veľké prekvapenie všetkých ním bol jej brat Daniel Palmer. Minulý piatok 55-ročného muža zatkli. Bude čeliť obvineniu z pokusu o vraždu a obzvlášť závažného ublíženia na zdraví. Motív činu zatiaľ nie je známy. 

Viac o téme: KómaVraždaWanda Palmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu