Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma v Česku: Dievča chcelo skočiť z mosta, pozrite sa, ako sa zachovali policajti

Pacientka chcela skočiť z mosta.
Pacientka chcela skočiť z mosta. (Zdroj: Facebook/ Policie ČR)

DOBŘANY - Na 10. júna policajti z oddelenia v českej obci Dobřany len tak nezabudnú. Na žiadosť miestnej liečebne začali pátrať po pacientke, ktorá ušla zo zdravotníckeho zariadenia. Najskôr prehľadali bližšie aj vzdialenejšie okolie, ale bez pozitívneho výsledku. Potom prišiel obrat.

"Asi po jednej hodine od nahlásenia prechádzala hliadka obcí, ktorá je vzdialená sedem kilometrov od miesta úteku, kde uvideli dievča stojace na moste, ktorý vedie nad železničnou traťou. Dobřanskí policajti ihneď zareagovali a začali s mladým dievčaťom komunikovať a vyjednávať," píše polícia na facebooku.

Dievča váhalo, v jednom momente prekročilo aj malé zábradlie na moste. Bolo rozrušené a skokom z mosta chcelo ukončiť svoj život. Policajtom sa podarilo pacientku presvedčiť, aby sa vrátila späť za zábradlie.

Policajti zachránili pacientke život (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Po pár minútach vyjednávania dievča zliezlo aj z betónového múrika. "Túto situáciu policajti využili, priblížili sa k dievčaťu, zachytili ju a zabránili tak ďalšiemu neuvážlivému jednaniu. Policajti odovzdali dievča zdravotníckemu personálu a aj naďalej sa zaoberajú všetkými okolnosťami prípadu," napísala polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: DievčaČeskoLiečebňaútekPokusSamovraždaPolicajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu