Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VRAŽDA v Malackách: V jednom z rodinných domov našli mŕtvu ženu! O kúsok ďalej bol aj zastrelený muž

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALACKY - V nedeľu večer zverejnila polícia na sociálnej sieti záhadnú správu o násilnej trestnej činnosti. K prípadu viac nepovedala a niekoľko podrobností zverejnila až v pondelok doobeda. V Malackách malo prísť k vražde a samovražde.

"Krajská kriminálka vyšetruje násilnú trestnú činnosť," tak znel bombastický titulok polície na sociálnej sieti. Bližšie informácie v nedeľu večer polícia neposkytla a povedala len toľko, že k prípadu sa bližšie vyjadrí, až keď to procesná situácia dovolí. 

Napokon sa vyjadrila až v pondelok doobeda, kedy opäť na sociálnej sieti oznámila, že poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Malacky začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, nakoľko počas včerajšieho dňa bolo v areáli jednej z firiem v Malackách nájdené v dopoludňajších hodinách telo 60-ročného muža bez známok života.

 

TRAGICKÝ KONIEC DVOCH ĽUDSKÝCH ŽIVOTOV Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Malacky začal trestné stíhanie vo...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, June 6, 2022

Polícia priblížila, že v blízkosti tela muža bola nájdená krátka strelná zbraň a neskôr našli aj list na rozlúčku. Ten ich priviedol do jedného z domov v Malackách, kde našli zastrelenú 50-ročnú ženu. "Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ vystrelil na poškodenú, čím jej spôsobil smrteľné zranenie, následkom ktorého na mieste podľahla. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Možný súvis medzi týmito dvoma udalosťami je predmetom vyšetrovania. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," dodala polícia. 

Podľa informácií tvnoviny.sk malo ísť o vraždu a samovraždu. Muž zastrelil svoju priateľku a potom seba. Po žene mali ostať dve malé deti.

 

Viac o téme: VraždaSamovraždaPolícia Malacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu