Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca spoveď exmanželky Bidenovho syna: Narcista a narkoman, drsné obvinenia z nevery

Bývalí manželia Kathleen Buhlenová a Hunter Biden
Bývalí manželia Kathleen Buhlenová a Hunter Biden (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Kathleen Buhleová (53) bola viac ako 20 rokov vydatá za Huntera Bidena, druhého syna súčasného prezidenta Spojených štátov amerických. Ich rozvod bol v USA mediálne známy. Kathleen dokonca napísala knihu o tom, aké to bolo žiť s priezviskom Bidenová. Jej publikácia vychádza len tento týždeň.

To, čo Kathleen nestihla povedať na kameru, je zaznamenané v jej knihe "If We Break" (Keď sa rozídeme). Jej spolužitie s Hunterom Bidenom, synom prezidenta Joea Bidena, trvalo dlhých 24 rokov. Na konci knihy, ako už predznamenáva jej názov, sa dvojica rozvádza a Kathleen sa vracia k priezvisku Buhlenová. Rozvod je jedna vec, no Kathleen sa doteraz nevyjadrila, prečo sa vzdala priezviska Bidenová. Ako uvádza NY Post, svoje mohli zohrať aj posmešky po rozvode od exmanžela Huntera. Prizevisko Buhle pochádza z robotníckej triedy South Side v Chicagu. 

V knihe opisuje, že byť Bidenovou, neznamená všetko, aj keď vďaka tomuto priezvisku získala obrovské privilégiá. V rodine súčasného amerického prezidenta nebola šťastná. Na strane poďakovaní nespomína nikoho z Bidenovej rodiny okrem svojich dcér Maisy (21), Finnegan (23) a Naomi (28). Neskákala príliš vysoko a priznala sa, že nikdy sa nepovažovala za "skutočného člena rodiny Bidenovcov." 

Úplný bizár a znechutenie 

Všetko to malo svoje opodstatnenie. Na začiatku manželstva s Hunterom si spomína, ako sa robili rodinné fotografie. Hunterova teta Val v jednom momente oznámila, že "teraz si spravme fotku len z pokrvných Bidenovcov". Bola tam dcéra aj manžel Kathleen, no ona nie. V roku 2009 jej tajná služba pred inauguračným dňom povedala, že pod ochranou bude jej manžel a tri dcéry. Ako povedala, cítila sa vtedy zahanbene. "Znamenalo to, že som bola menej dôležitá ako oni?"

Joe Biden, jej nový svokor, sa rád popisoval ako "najchudobnejší muž v Kongrese". Sám Hunter sa vyjadril, že pochádza z rodiny zo strednej triedy. No ona mu protirečila: "Dieťa zo strednej triedy nemá doma tanečnú sálu." Hunter okamžite vstúpil medzi smotánku a do sveta biznisu, pretože mal niečo viac ako peniaze – priezvisko Biden po otcovi senátorovi. "Vyrástol v bohatstve. Bolo to mimo môjho chápania. O peniazoch hovoril s pohŕdaním. Cítila som, že tam jednoducho nepatrím," dodáva Kathlen.

Otec všetko zariadil

Keď boli po svadbe na návšteve u svokra Joea v Greenville, niekto Hunterovi ponúkol prácu v banke MBNA za taký plat, o akom sa Kathleen v živote nesnívalo. Vedela, že žijú vysoko nad priemer. Finančný poradca im v začiatkoch ozrejmil, že na prvý dom pre mladomanželov to vychádza zhruba do 170 000 dolárov. O niekoľko týždňov neskôr si kúpili dom s obrovským pozemkom za 310 000 dolárov neďaleko Hunterovho otca.

Nechutný pomer v rodine

Huntera opisuje Kathleen ako klamára a narkomana, ktorý "pracoval" dlho do noci a domov sa vracal niekedy až nadránom. Keď niečo povedala, len na ňu vyletel. Milovala ho, preto jej trvalo roky, kým uverila, že berie drogy a spáva s inými ženami. Dokonca mal pomer s Hallie, vdovou po svojom bratovi Beauovi.

Kathleen už skôr niečo tušila, pretože jej manžel trávil po smrti brata Beaua (zomrel na rakovinu mozgu) príliš veľa času so svojou švagrinou. Rodinný lekár to však zahral a povedal jej, že to "bolo dôležitou súčasťou Hunterovho smútku. Takto sa mal lepšie vysporiadať so stratou brata". 

Kúsok od smrti

V novembri 2016 sa to prepieklo vďaka Kathleeniným dcéram. V kancelárii rodinného doktora povedali, že v otcovom telefóne videli medzi milencami usvedčujúce esemesky. Správy boli plné nadávok a nevhodných sexuálnych odkazov. Kathleen si okrem takéhoto vzťahu prešla aj ťažkými zdravotnými komplikáciámi, kedy jej hrozila smrť. Prežila a dnes je akoby znovuzrodená. Celý svoj príbeh opisuje už v spomínanje knihe "If We Break". 
 

Viac o téme: ŽivotNevera USAWashingtonBidenHunter BidenKathleen Buhlenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu